Hoofdstuk 59

930 47 5
                                    

Draco Malfoy

Waarom kende hij me nou niet. Ik hou zoveel van hem en hij weet gewoon niet wie ik ben. Waarom moest vader dit mij aandoen. Waarom liet vader mijn leven gewoon niet lijden zoals ik dat wil, samen met Harry.

Er was zoveel paniek in me hoofd maar ik probeerde zo rustig mogelijk te blijven. "Ken je me echt niet meer?," kwam er zachtjes uit mijn mond.

Ik zag hoe Harry zachtjes nee schudde. Ik gooide mijn toverstok naar de andere kant van de kamer waardoor Harry schrok. "Het spijt mij," hoorde ik hem zachtjes zeggen.

De tranen vloeiden over mijn wangen heen. Waarom moest dit weer gebeuren? Kon ik niet gewoon voor een keer gelukkig zijn? Ik zag mijn toekomst samen met Harry al helemaal voor mij. Ik voelde dat er allemaal woede in mijn lichaam zat. Woede en verdriet. Ik had zojuist de liefde van mijn leven verloren.

Toen ik langzaam weer omhoog keek zag ik dat Harry me nog steeds aankeek. Hij had z'n verwarde blik op zijn gezicht. Het was al heel lang geleden dat ik die blik had gezien.

Een diepe zucht verliet mijn mond. "Het is okey," kwam er heel zachtjes uit mijn mond. Ik wist ook niet zo goed wat ik moest doen. Zal zijn geheugen langzaam weer terug komen en zal hij mij ooit weer herkennen? Ik wist het gewoon niet meer.

Er was een ding wel zeker. Ik zal Harry missen.

----

Sorry sorry sorry.
Sorry dat het zo lang duurde voor een nieuw hoofdstuk. Ik had het zo druk met school en stage maar ik heb goed nieuws. Dit boek zal snel ten einde komen en ik de vakantie zal ik meer schrijven en beginnen met deel twee!

Ik hoop dat jullie deel twee ook zullen gaan lezen. De titel van het boek is; What If; Searching For You.

Ik kan niet wachten om het verhaal voort te zetten! Dankjewel voor het lezen van dit hoofdstuk! ❤️❤️

What If (Drarry Fanfictie)Where stories live. Discover now