Hoofdstuk 58

964 59 6
                                    

Harry Potter

Langzaam opende ik mijn ogen. Ik dacht eerst dat ik alleen was in de kamer maar toen mijn zicht beter werd zag ik nog wen jongen staan. Het was een blonde jongen.

De blonde jongen had een ongeruste blik op zijn gezicht. "Harry," hoorde ik hem zachtjes zeggen. Ik deed snel een stapje achter uit. "W-Wie ben jij?," kwam er wat onzeker uit mijn mond.

"Shit!," schreeuwde de jongen uit terwijl hij een lamp van een tafeltje afsloeg. Ik zag ook dat er tranen over zijn wangen stroomden.

"Harry," zei ik nog een keer, hij keek me recht met zijn betraande ogen aan. "Wie ben je," zei ik nog een keer. Ik deed nog een paar stappen achter uit maar knalde al snel tegen een muur aan.

"Ken je me echt niet meer?," en de blonde jongen kwam wat dichterbij. Ik schudde langzaam mijn hoofd. "Wie ben je dan,"

Ik begon iets angstig te worden. Wou zou ik die blonde jongen moeten kennen. Hoe ben ik in deze woning belang en waar is Hermione en Ron. Ik voelde dat ik wat langzaam begon te trillen.

"Ik ben het, Draco," zei de blonde jongen toen hij nog een stapje dichterbij kwam. Ik herkende de jongen gewoon niet. "Draco Malfoy," zei de blonde jongen. Zijn ogen waren nog steeds betraand en ook rood aan het worden.

"Sorry maar ik ken je echt niet en waar ben ik trouwens," "In ons huis," zei de blonde jongen zachtjes. "Wat?," antwoorde ik snel. "Zei je nou, in ons huis?,"

De blonde jongen knikte zachtjes. "Wij wonen hier samen," zei de blonde jongen zachtjes. "Oh," kwam er uit mijn mond. "En we zijn verloofd,"

-----

Een iets kleiner hoofdstuk dit keer. Wat vinden jullie ervan? Hebben jullie nog ideeën?

Bedankt voor het lezen van dit hoofdstuk! ❤️

What If (Drarry Fanfictie)Where stories live. Discover now