Hoofdstuk 47

1K 69 15
                                    

Harry Potter

Daar stond ik dan. Voor het Malfoy Manson. Draco wist niet dat ik hier was. Hij dacht dat ik naar Hermione en Ron ging maar dat was dus niet zo.

Heel voorzichtig deed ik de voordeur los en liep ik de gang in. Ik hoorde wat stemmen aan het einde van de gang. "Meneer Potter," hoorde ik opeens achter me. Er stond een elf.

"Potter," hoorde ik weer opnieuw maar deze stem kwam me bekender voor. Ik draaide me om en zag Draco staan. "Wat doe je hier!," sisde Draco uit.

"Ik wou met je vader praten," ik zag dat Draco bozer werd. "Ben je wel goed bij je hoofd?!," sisde hij nog wat harder uit. "Ach hebben de tortelduifjes ruzie?," hoorde ik opeens.

Draco en ik draaiden ons allebei om en zagen Lucius Malfoy daar staan. "Hallo vader," zei Draco snel. "Draco," zei Lucius.

"En daar hebben we de jongen waar het allemaal om gaat, Harry Potter," ik slikte een keer. "Draco heb jij je keuze al gemaakt," ik keek Draco met verbaasde ogen aan toen hij ja knikte.

"Zeg het maar zoon," ik zag dat Draco zenuwachtiger werd. "Draco," zei ik zachtjes. Draco keek zijn vader en mij aan. Het was een tijdje stil. "Ik hou van hem vader," hoorde ik Draco zachtjes zeggen.

"Wat zeg je daar?," vroeg Lucius aan Draco. "Ik hou van hem," zei Draco wat harder. Ik bleef Draco met grote ogen aankijken. "Ik hou van hem en ik wil bij hem blijven," ik zag aan Lucius gezicht dat hij alleen maar bozer en bozer werd.

"Je maakt een fout Draco," sisde Lucius uit. Ik voelde een hand om mijn schouder. Het was Draco's hand. Hij stond heel dichtbij me. "Ik weet niet wat er nu gaat gebeuren maar ik hou van je Harry," ik draaide me langzaam om en keek Draco aan. Een hele kleine glimlach verscheen op Draco's gezicht.

------

Sorry voor het iets kleine hoofdstuk! Dankjewel voor het lezen en stemmen zou ik super lief vinden! ❤

What If (Drarry Fanfictie)Where stories live. Discover now