#3

2K 385 26
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Ο Μάνος, υπεύθυνος του γυμναστηρίου, παλιός συμμαθητής μου και γνωστός ομοφυλόφιλος, μόλις με είδε να μπαίνω στον χώρο της υποδοχής κρατώντας την ανθοδέσμη με πλησίασε και άρχισε τα καραγκιοζιλίκια.

«Πέτρο, δεν ήταν ανάγκη να κάνεις τόσο κόπο!» άνοιξε τα χέρια του για να πάρει την ανθοδέσμη αλλά αντί για εκείνη, του έδωσα τον σάκο μου.

«Πάρε τον σάκο πρώτα και αν είσαι καλό παιδί μπορεί να σου στείλω λουλούδια στην γιορτή σου!» του έκλεισα το μάτι και προχώρησα προς το ασανσέρ. Με ακολούθησε.

«Στη γιορτή μου, προτιμώ να έρθεις εσύ στολισμένος με λουλούδια και τίποτα άλλο!» οι πόρτες άνοιξαν αλλά δεν μπορούσα να τον αφήσω έτσι, τον ήξερα πολλά χρόνια και σίγουρα θα απογοητευόταν αν δεν του έλεγα κάτι έξυπνο.

«Μάνο, να ξέρεις ότι αν ποτέ άλλαζα προτιμήσεις θα ήσουν ο πρώτος που θα το μάθαινε... για την ώρα δεν έχει αλλάξει κάτι! Οι γυναίκες είναι όμορφα, παράξενα πλάσματα σαν εξωτικά λουλούδια! Θέλω να τις μυρίσω όλες! Δεν μπορώ χωρίς εκείνες!» Μπήκα στο ασανσέρ και εκείνος άφησε τον σάκο στα πόδια μου κάνοντας μια γκριμάτσα αγανάκτησης. «Σήμερα θα περάσω μια βόλτα από την αίθουσα της Yoga, ο Αλέξανδρος κάπου εκεί δεν έχει μάθημα; Μήπως θες να του πω κάτι;» ήθελα να τον πειράξω, ήξερα ότι είχαν πολύ καιρό σχέση αλλά εκείνος φάνηκε να σοβαρεύει.

«Όχι! Δεν μιλάμε πολύ τελευταία.» στο πρόσωπο του διέκρινα απογοήτευση και ας προσπάθησε να την κρύψει. «Μη με κοιτάζεις έτσι! Τώρα είμαι ελεύθερος να κοιτάζω όλους εσάς τους ωραίους όταν αθλείστε χωρίς τύψεις!» Του χαμογέλασα φιλικά και του είπα ότι θα τα λέγαμε αργότερα. Πάτησα το κουμπί για να κλείσουν οι πόρτες και το ασανσέρ άρχισε να κινείτε.

Τακτοποίησα τα πράγματα μου στο ερμάριο που ενοικίαζα και αγκαλιά με την ανθοδέσμη ξεκίνησα για τον όροφο που πραγματοποιούνταν τα διάφορα προγράμματα. Προχωρούσα και κοιτούσα μέσα στις αίθουσες, γύρω μου κυκλοφορούσαν γυναίκες όλων των ηλικιών έτοιμες να τα δώσουν όλα χοροπηδώντας! Το γυμναστήριο ήταν χώρος εκτόνωσης και για τα δύο φύλα. Όλοι έβρισκαν κάτι να τους αρέσει, οι επιλογές ήταν πάρα πολλές και ο καθένας απολάμβανε την άθληση που του ταίριαζε. Μου χαμογελούσαν και ανταπέδιδα. Δύο κοπέλες με κολάν και κορμάκι στεκόντουσαν έξω από μια αίθουσα και σκέφτηκα να τις ρωτήσω μήπως γνώριζαν που γίνεται το μάθημα της Yoga.

Άγιε Βαλεντίνε... ευχαριστώ δεν θα πάρω!!Where stories live. Discover now