#4

2K 364 16
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


«Μαρία μπορείς σε παρακαλώ να σταματήσεις να γελάς;» η αδερφή μου συνέχιζε να γελάει. Μόλις της είχα εξομολογηθεί τι είχε συμβεί στο γυμναστήριο και της είχε φανεί πολύ αστείο.

«Είσαι απίστευτη! Πως σου ήρθε να πεις στον άνθρωπο ότι είναι ομοφυλόφιλος; Εσύ μου είπες χθες ότι ο τύπος που σου παρέδιδε τα λουλούδια ήταν σέξι!» βολεύτηκα καλύτερα στον καναπέ της και χύθηκα στα μαξιλάρια της.

«Αλήθεια σου είπα... την πρώτη φορά που τον είδα στο ασανσέρ περίμενα ένα σοβαρό τηλεφώνημα και δεν του έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Την επόμενη μέρα όμως που μου έφερε τα λουλούδια στην σύσκεψη, κατάφερα να τον παρατηρήσω καλύτερα... είναι μελαχρινός με πράσινα μάτια, αρκετά ψηλός και γεροδεμένος. Η φωνή του έχει μια υπέροχη βραχνή χροιά που με κάνει να νιώθω περίεργα, λες και όλο μου το κορμί δονείται στα λόγια του.» αναστέναξα

«Ελινάκι μου, δεν μου τα λες καλά... αν δεν σε ήξερα θα έλεγα ότι σου αρέσει αυτός ο τύπος!» η αδερφή μου όπως πάντα υπερέβαλε.

«Όχι βέβαια! Απλά όταν τον είδα σήμερα ξαφνιάστηκα! Υπονόησα ότι είναι ομοφυλόφιλος περισσότερο για να μου το αρνηθεί... ξέρεις θα ήταν κρίμα τέτοιος άντρας εάν τελικά ήταν!»

«Και όπως σου είπε και τελικά σου απέδειξε είναι άντρας με τα όλα του! Άσχετα εάν εσύ θέλησες να του την πεις στο τέλος!» πετάχτηκα όρθια.

«Και τι ήθελες να κάνω; Να νομίζει ότι είμαι καμία εύκολη; Αφού σου είπα, χωρίς να το θέλω ανταποκρίθηκα και εκείνος μόλις με άφησε είχε ένα αυτάρεσκο ύφος στο πρόσωπο του... που με εκνεύρισε.» η αδερφή μου με κοίταξε ειρωνικά.

«Για να ανταποκρίθηκες μάλλον σου άρεσε αυτό που σου έκανε!» ένιωσα τα μάγουλα μου να φλογίζονται.

«Απλά δεν πρόλαβα να αντιδράσω εγκαίρως!» κάθισα ξανά στον καναπέ «Λοιπόν μπορούμε να τον ξεχάσουμε και να ασχοληθούμε με αυτό που με ενδιαφέρει πραγματικά;» σταύρωσε τα χέρια της και πήρε δασκαλίστικο ύφος, μου θύμισε την μητέρα μας και ανατρίχιασα.

Άγιε Βαλεντίνε... ευχαριστώ δεν θα πάρω!!Where stories live. Discover now