#6

2.5K 447 49
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Φύγαμε από το εστιατόριο με μάτια δακρυσμένα αλλά τις ψυχές μας χαρούμενες. Σε ολόκληρη τη διαδρομή, κρατούσα το χέρι της αγαπημένης μου αδερφής και ανυπομονούσα να φτάσουμε στο σπίτι της για να μιλήσουμε με άνεση. Ήξερα ότι προσπαθούσαν πολλά χρόνια να αποκτήσουν παιδί και η χαρά μου ήταν απερίγραπτη που επιτέλους τα κατάφεραν. Μου εξήγησε ότι το έμαθε μόλις μια εβδομάδα νωρίτερα και είχε σκοπό να μου το ανακοινώσει απόψε αλλά δεν πρόλαβε. Δεν ήξερε για ποιο λόγο ο Σωτήρης έστελνε τις ανθοδέσμες αλλά σε λίγη ώρα θα το μαθαίναμε.

Το ταξί, μας άφησε κάτω από το σπίτι της και μέχρι να ανέβουμε στον τέταρτο όροφο είχαμε κανονίσει ήδη ότι την επόμενη θα πηγαίναμε για ψώνια. Ο ανιψιός ή η ανιψιά μου έπρεπε να έχουν μια πλήρης γκαρνταρόμπα. Γελούσαμε χαρούμενα αλλά από το μυαλό μου δεν είχε φύγει στιγμή ο Πέτρος. Μου μίλησε πολύ άσχημα... δεν με ήξερε και όμως με έκρινε πολύ εύκολα. Τα μάτια μου βούρκωσαν ξανά, ήξερα πως δεν έφταιγε η συγκίνηση που ένιωθα αλλά κάτι άλλο. Ενώ έπρεπε να είμαι θυμωμένη μαζί του και να εύχομαι να μην ξανά βρεθεί μπροστά μου, στεναχωριόμουν και μόνο στην ιδέα ότι δεν θα τον έβλεπα ξανά. Όσο το σκεφτόμουν τόσο τα έβαζα με τον εαυτό μου... χθες τον είχα προσβάλει... και είχε δίκιο, είχα συμμετάσχει και εγώ σε αυτό το φιλί και μάλιστα το απόλαυσα!

Σταθήκαμε έξω από την πόρτα του διαμερίσματος της και χτύπησε το κουδούνι. Ο Σωτήρης μας άνοιξε και αμέσως αγκάλιασε την γυναίκα του τρυφερά. Έπειτα πήρα σειρά εγώ, τον αγκάλιασα ενώ του ευχόμουν για το νέο μέλος που θα συμπλήρωνε την όμορφη οικογένεια τους. Περάσαμε στο σαλόνι και η Μαρία έφερε ένα μπουκάλι κρασί για να το γιορτάσουμε. Ο Σωτήρης την άφησε να πιει μόνο μια μικρή γουλιά...

«Δεν θα κάνεις το παιδί μου αλκοολικό Μαράκι μου!!» της είπε χαριτολογώντας δίνοντας της ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα.

Άγιε Βαλεντίνε... ευχαριστώ δεν θα πάρω!!Where stories live. Discover now