Necakany utok

41 5 0
                                    

Pribehol som hneď k nej. Ona len ležala na zemi a kričala od bolesti.

,,Emily nesmieš sa tomu zaprieť. Musíš to pustit do seba inak ťa to bude viac bolieť."

Premenila sa na vlka. Ľahla si na zem a skučala. Premenil som sa aj ja a ľahol som si k nej. Ona sa postavila a bola taká veľká ako ja. Rozbehla sa do lesa. Tým istým smerom ako Majk. Ja za ňou a Sára z Angelom za nami. Strácala sa nám. Už som ju ani nevidel a ani necítil. Pribehol ku mne Angel so Sárou.

,,Neboj sa o ňu, ona sa určite vráti, poďme späť domov. Bol to ťažký deň."

Ja som sa zamračené pozrel na Sáru a bežal ďalej. Oni sa otočili a šli domov.
***
Ako som sa predieral hustým lesom zo zadu na mňa skočil vlk ale taký veľký ako ja. Nebola to Emily a nikoho iného som takého nepoznal. Rýchlo som ho striasol dole a odstúpil od neho ďalej. Otočil sa k nemu a keď ma videl tak začal utekať preč. Nechápal som prečo. Otočil som sa späť a išiel pomaly domov. Keď som prechádzal po malej čistinku pred sebou som zazrel Majka. Bol obrovský. Neviem čo sa s ním stalo ale nebolo to normálne. Rozbehol sa proti mne a ja proti nemu. Skočili sme po sebe a začali sa navzájom skriabat a trhať. On má kusaldo nôh tak že som ledva stal a ja jeho do chrbta. Som mu išiel konečne kysnúť do krku a doraziť ho no ale on odstúpil, a začal viť. Keď skončil tak sa otočil a utiekol. Ja som padol a pomaly zaspal.
************************************************************************
Zobudil som sa  na slnečné lúče ktoré mi žiarili rovno do očí. Otvoril som ich a snažil sa postaviť. Nohy som mal natoľko zranené že som ledva stál. Vtom sa mi podlomili ale nespadol som. Pozrel som sa vedľa seba a bola tam Emily vo vlčej podobe. Podoprela má. Jemne som sa na ňu usmial  a pomaly som kráčal preč. Vtom vo mne prasklo a padol som na zem. Rany sa mi začali veľmi rýchlo hojiť a ja som vedel normálne stáť. Premenil som sa na človeka a Emily tiež. Ľahol som si do trávy a ona vedľa mňa. Otočil som sa k nej a začali sme sa tam smiať.

,,Emily, robil som si o teba starosti, musíme ísť späť domov."

Ona so súhlasom prikivla a obydvaja sme sa postavili. A pomali šli domov. Keď sme došli pred dom tak som jej ako gentleman otvoril dvere a ona vstúpila. No ja som zacítil obrovskú bolesť hlavy a po celom tele tiež. Bolesť ma prinútila premeniť sa. Emily rýchlo zavolala Angela a Sáru. Tý vybehli von a Angel sa hneď premenil a rozbehol za mňa do kríkov. Keď sa konečne vrátil tak som sa znormalizovat a postavil.

,, Peter, v tých kríkoch bol ten čo nasadil Emily ten obojok."

Ja som začal vrčať a premenil som sa na cloveka. Mal som obrovské driapy a veľmi dlhé tesaky. Ľahol som si na zem. A bezvládne som tak ležal. Po chvíli prišla ku mne Emily. Prestal som rozmýšľať a aj ovládať sa. Nemohol som nič povedať. Premenil som sa na vlka a skočil po nej. Ona sa na mňa len chvíľu pozerala a ja na ňu. Začal som otvárať papuľu že ju kusnem ale v tom po mne niekto skočil.Bol to Majk. Počkať Majk!!!

,,Peter nerob to,poslúchaj ma. Peter!!!!!."

Sára mi pichla ten jed. Ja som sa späť premenil a lennanho pozeral. Vrazil som mu drápi priamo do brucha. On trochu zaskučal, postavil sa a odišiel. Ja som hneď na to odpadol. Keď som sa zobudil videl som len že som v nejakej tmavej miestnosti pripútaný reťazami.

Tak dúfam že sa vám to páčilo a poprosím vote a nejaký ten komentik dakujeeem.

Ja a onWhere stories live. Discover now