Traja vyvolený konečne spolu

37 4 0
                                    

Nemohol som v tej nemocnici zostať aby ľudia nezistili, kto naozaj som. A tak som sa pomali z bolesťami postavil, otvoril okno a vyskočil ním von. Musel som. V lete som sa premenil. A dopadol som našťastie na všetky štyri nohy. Práve som si uvedomil že dnes by ma mali prepustiť a zároveň za mnou mala prísť Emily, Sára a Angel. Pokrútil som hlavou a pomaly som kráčal preč. Ja hlupák, veď som v meste, teda uprostred mesta!! Nemôžem ísť takto ďalej musím ísť pešo. Premenil som sa späť a pomaly s bolesťami po celom tele som kráčal na kraj mesta. Ako som išiel pri ceste, zastavilo vedľa mňa nejaké auto. Pozrel som sa dovnútra a za volantom sedel ten čo sa mi klanal. Otvoril som dvere a prisadol si k nemu.

,, Čau, diky že si zastavil. Potrebujem aby si ma hodil ku mne domov ak môžeš. A vlastne ako sa voláš lebo si sa mi ešte nepredstavil. A týkajúce mi prosím ťa."

,, Hej jasné. Ja som Džejk. A čo sa ti vlastne stalo?"

Dupolna plyn a išli sme. Ja som mu povedal že na mňa zaútočili v nemocnici, a že ma Majk poranil atď..

Zastali sme pred domom a spomenul som si že ja nemám nič. Ani kľúče ani nič.

,, Ďakujem že si ma hodil domov. A chcel som sa ťa spýtať či by ste mi potom nejak pomohli lebo Majk ma chce doraziť ajs jeho svorkou či.."

Skočil mi do vety.

,,Jasné že pomozeme všetci veď ty si alfa!! Čo si už zabudol?? Jasné že hej len mi zavolaj sme u teba alebo zavi."

,,Ok ďakujem."

Otočil sa, nastúpil do svojho auta. Naštartoval a odišiel. Ja som sa rýchlo premenil na vlka a ľahol som si ku vchodu. Vyzeralo to ako keby som bol nejaký "strážny pes". Sám nad sebou som sa pousmial. Nakoniec som bol tak vyčerpaný že som zaspal.
******
Zobudil som sa uprostred noci na niečí dotyk. Rýchlo som otvoril oči a postavil sa. Začal som vracať no po chvíli som prestal. Stala predo mnou Emily. Ja som sa späť premenil na človeka a zrútil som sa na zem. Emily sa na mňa prekvapene pozrela a Angel ku mne hneď pribehol.

,,Kto ti to dočerta urobil!!!!????''

,,V nemocnici za mnou prišiel Majk. A povedal mi že chce vojnu. Že nás vyvolených zničí."

Sára rýchlo odomkol dom a Angel ma chcel zobrať dnu.

,,Nie,nie Angel je to od teba pekne ale prosím nerob to zvládnem to aj sám."

Pomaly som sa postavil a kráčal som dnu. Emily ma držala za ruku a aj ja ju. Zrazu som zacítil bolesť a začala ma nenormálne bolieť hlava. Môj stisk zosilnel a ja som ju nevedel pustiť. Ona začala kričať a plakať od bolesti ale v tom som ju pustil. Ona len trochu potriasla rukou abyju prestala bolieť. Hneď ju to prešlo. Ja som padol na zem. A Angel ma zobral von. Ja som sa premenil a odkopol som ho. On spadol na zem no hneď sa postavil. Moje rany sa začali hojiť. Trochu to pálilo ale dalo sa to zniesť. Prestal som sa ovládať. Ten počítačom neznášal. Kráčal som k Angelovinech no ten sa nepremenil neviem prečo. Vtom sa predo mna postavil snehobiely vlk. Bola to Emily. Vrčala po mne a cerilazubi no mne sa to nepáčilo, začal som to robiť tiež . No nebol som to úplne ja. Emily sa po mne vrhla a chcela ma zastaviť no ja som ju odhodil a kracal som k nej s tým že ju roztrhám. No predo mňa skočil veľký neznámi hnedý vlk zo znakom na krku. Nevšímal som si ho. On má začal tlačiť od Emily preč. Ja som sa nakoniec premenil na človeka a on tiež. Bol to......

Takže máme tu ďalšiu časť a ja dúfam že sa vám páčila a ak áno poprosím vote a ak nie tak do komentu prečo a ak mi chcete nejak poradiť tak mi môžete tiež napísať do komentárov. DAKUJEEEM❤❤❤❤

Ja a onWhere stories live. Discover now