One

1K 63 51
                                    

"Hyung buldum ama sana vermelimiyim emin değilim." Kook'un konuşmasıyla ona döndüm.

"Ver şunu velet, sinirlendirme beni. " Yine sinirlenmişti ama suratımı görünce yumuşadı, hatta korkmuş gibi de olabilir. Bugün sinirliydim, nedenini bilmesemde herkese karşı bi tribim vardı.

"Veririm ama tek şartla" suratına söyle dermiş gibi baktığımda devam etti "benim bulduğumu ve sana verdiğimi kimseye söylemek yok. Kendin bulmuşsun gibi davranacaksın tamam mı?" gözlerimi devirirken homurdanıyordum.

"Tamam hadi ver" tavşan dişlerini gösterek gülümsedi, numarayı alıp odama gittim. Şuan tatilde olduğumuz için Seul'den Busan'a gelmişti Kook, evimden ayrılmıyordu. Anlamıyorum koskocaman evi var, istediği herşeyi odasında ama benim evimde kalıyor. Delirmiş olmalı.

Yatağıma attım kendimi, telefonu komidine bırakıp gözlerimi kapattım. Her kapatışımda aklıma o geliyor. Onu istiyorum. Onu herşeyimle istiyorum, sadece biraz sabretmem lazım. Eğer işler planladığım gibi giderse, mesaj attığımda engellemezse, kısa zamanda ona sahip olabilirim. Jungkook gibi platonik takılmak istemiyorum. Sevgim karşılıksız kalsın istemiyorum. Kaç defa dedim şu çocuğa git açıl, söyle sevdiğini. Yok olmaz diyor neymiş öğrenirse rezil olurmuş. İnsan sevince rezil mi oluyormuş? Götümle gülerim.

Düşündükçe beynim patlarmışcasına ağırmaya başladı. Düşüncelerimi bir kenara atıp uyumaya çalıştım, başımın ağrısıyla ne kadar uyuyabilirsem artık.

Zamanın geçtiğini hissedebiliyorum. Kaç saattir uyumaya çalışıyorum? 3?4? Veya daha fazla? Emin değilim ama hala uyumamıştım. Daha fazla zorlamayarak gözlerimi açtım ve telefonumu alarak Taehyung'un hesabına girdim, biraz stalktan zarar gelmez değilmi?

Tabiki gelir. Yatakta bir o yana bir bu yana yuvarlanırken ne yaptığımı tekrar tekrar sorguladım. Ben. Yanlışlıkla. Taehyung'un. Fotoğrafını. Beğenmiştim. Şuan ölmek istiyorum, ahh gerçekten inanamıyorum. Sayfayı indirirken elim yanlışlıkla ikinci defa fotoğrafın üstüne basmıştı. O an parmağımı kesmek istedim. Hatta kalkıp mutfağa gidiyordum ama kendimi durdurdum. Telefonu attığım yerden alıp tekrar baktım, hala beğenmeyi geri çekmemiştim. Kendime lanet ederken beğenmeyi geri çekiyordum ki aniden gelen bildirim dikkatimi çekti. Biraz bekleyerek kimin fotoğrafımı beğendiğine baktım. O an tekrar ölmek istedim, ciddiyim benim yerimde başkası olsa kendini 31 yerinden bıçaklamıştı şimdiye.

Taehyung. Benim. Kaslarımın. Açık. Olduğu. Fotoğrafımı. Beğenmiş. Sanırım bu sefer öldüm, yoksa gözlerimin kararması hiç normal değil.

Kontrol etmedim yazım yanlışı varsa belirtiniz lütfen skslfkkfjf medyada Taenin beğendiği fotoğraf var. Hoseok'un beğendiği fotoğraf ise aşağıda

 Hoseok'un beğendiği fotoğraf ise aşağıda

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
✔Bello §VHope Texting§Where stories live. Discover now