Fourteen

568 44 30
                                    

Kapı zilinin çalmasıyla yerimden kalkıp açmaya gittim. Uzun zamandır Kook'ta kalıyordum. Yakında gidecektim ama Taehyung ile sevgili olduktan sonra hiç buluşmadık, o yüzden bende onu Kook'un evine çağırdım, Jimin ile birlikte.

Her ne kadar onu hala Jimin den kıskansam da sevgilime güveniyordum, bana beni sevdiğini söylemişti. İnanıyorum tabi.

Karşımda biricik sevgilim ve eniştem(?) duruyordu. Jimin anında Kook'un yanına gidince Tae'yle yanlız kaldık. Tabiki heyecanlıyım malmısınız? Bacaklarımın titrediğine yemin bile edebilirim. İlk buluşmamızda, yani beni tanımadığı zamanki buluşmamızda bile bu kadar heyecanlanmamıştım.

Bana gülümseyerek dibime girdi, bu çocuk beni öldürmeye çalışıyor, kollarını boynuma sararak bedenini bedenime yapıştırdı. Ben şaşırsam da kollarımı saniyesinde beline sardım, şuan ilk defa sarılıyorduk. Heyecanımı belli etmemek için kollarımı sıkılaştırıp burnumu boynuna gömdüm, eşsiz kokusu burnumun en derinlerine yol alırken cennetteymiş gibi hissediyordum.

Bana yıllar gibi gelen ama 1 dakika süren sarılmanın ardından birbirimizden ayrıldık.

Jikook ikilisinin yanına gittiğimizde onların her zamanki gibi yiyiştiğini gördüm, rahatsız etmemek için Taehyungu kolundan tuttuğum gibi kendi odama soktum. Tae şaşırmış gibi bana bakarken konuştum,

"Ne? Oturup onların yiyişmesini mi izleseydik" bana hak verir gibi kafasını salladı.

~~~

Yaklaşık 2 saattir odamda oturmuş konuşuyor, arada bir oyun oynuyorduk. Ve ben onu tam şuan öpmek istiyordum, ama onun beni öpmeyi istemeyeceğini düşünüyorum. Sonuçta daha yeni sevgili olduk. Anlamadan ağzımdan çıkan kelimelere ben bile şaşırmıştım.

"Seni öpebilirmiyim Taehyung?" Tanrım, kendimi bıçaklamak istiyorum.

"Ş-şey yani b-ben özür dilerim, yani şey demek istedim ben-" saçmalamaya devam edemeden Taehyung'un sıcacık ve pamuk şekeri tadındaki dudaklarını dudaklarımda hissettim.



####

Sanırım batırdım iyice znsnsnx

Herneyse, okulum bu cuma kapanıyor yaşasığn ellwlek çok mutluyum ondan bunları öpüştüreyim dedim, büyük ihtimal cumaya kadar yb gelmeyebilir

Emin değilim, kendime güvenmiyorum her an herşeyi yapabilirim zkdnjsndj

Beğenmişsinizdir umarım. -her ne kadar emeğimin karşılığını alamasam da-.

✔Bello §VHope Texting§Where stories live. Discover now