Sixteen

482 44 10
                                    

Hoseok:
-KİM ŞEREFSİZ TAEHYUNG
-Sen varya
-Tüm şerefsizlerin en önde gidenisin
-KİMDİ LAN O KARI
-EVİNDE NE İŞİ VARDI

Taehyung:
-Hoseok

Hoseok:
-BANA CEVAP VER

Taehyung:
-Jungkook evde mi?

Hoseok:
-Jimine kalmaya gitti
-Hem bunun konumuzla ne alakası var

Taehyung:
-Kapıyı aç

Hoseok:
-Ne?

Taehyung:
-Kapıyı aç

Mesajı okuduğum gibi koşarak kapıyı açmaya gittim. Kim Şerefsiz Taehyung bugün evine karı atmıştı, yani tam atmak sayılmaz ama olsundu.

Kapıyı açtığım gibi hızla beni dıvara yapıştırdı, bildiğin sinek gibi yapıştım kaldım. Kapıyı sertçe kapatıp dibime girdi. Dudaklarını dudaklarıma bastırınca istemsizce gözlerimi kapattım, ama karşılık vermedim. Ben öylece dururken o beni öpüyordu, midemdeki kelebeklerin uçuştuğunu hissediyordum, bu ikinci öpüşmemizdi.

Kendini geri çekip alnını alnıma yasladı, gözlerimi hala açmazken içimdekileri döktüm.

"Ben sadece seni özlemiştim, evine yaklaşınca kapıda bir kızın durduğunu gördüm. Sen kapıyı açtın üstünde pantolon harici birşey yoktu, kızı görünce kolundan çekip içeri aldın. Tabi ben merak edip perdesi açık camına gittim," anlatırken gözlerimin dolmasını engelleyemedim. "içeri bakınca kızın alnını öptüğünü ve sarıldığını gördüm. Kalbim acıdı Taehyung, senin beni bırakma düşüncesi kalbimi ele geçirdi, çok acıdı." Göz kapaklarımda hissettiğim dudaklarla tebessüm ettim.

"Özür dilerim sevgilim. Sana haber vermem gerekirdi. Kuzenim Hyeri gelecekti, onu karşılamaya gitmek için hazırlanırken onun geldiğini bilmiyordum. Yemin ederim bilmiyordum, sonra ne olduysa haber vermeyi unuttum. Sen bana yazmasaydın belki hiç aklıma gelmeyecekti." kuzeninin olması içimi rahatlatırken, bu sefer ona güvenmediğimi düşünmesi rahatsız etti beni.

"Sana güvenmediğimi düşünüyorsun değilmi? Özür dilerim sevgilim, sana güvenim sonsuz ama sizi öyle görünce çok kıskandım bir an sandım ki-" yine sözümü kesen Tae'nin dudaklarıydı. Bu sefer karşılık verdim, öpüşmemiz baya derinleşirken kollarını boynuma doladığını hissettim. Bende ince beline doladım kollarımı. Ona yön vererek yerlerimizi değiştirdim, bu sefer o duvara dayalıydı.

Hala öpüşmeye devam ederken bacaklarını belime doladı, bunu açık bir teklif olarak gördüm ve odama doğru yürümeye başladım. Fazla olmasada sapık bir insandım ve sevdiğim çocuk şuan karşımda beni öpüyordu. Doğal olarak hormonlarım hareketlenmeye başlamıştı. Bir an öpüşmeyi bırakıp odamın kapısını açtım, onu yatağa yatırıp kapıyı kapatıp ne olur ne olmaz diyerek kilitledim. Yatağa döndüğümde Taehyung'un üstündeki tişörtü çıkartıp davetkar bir biçimde bana baktığını farkettim. Anlaşılan uzun bir gece bizi bekliyor.




✔Bello §VHope Texting§Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin