Two

805 51 22
                                    

8 gündür stalk yapıyordum. Evet onun telefonunu bulduğumdan beri 8 gün geçti ama bir türlü mesaj atmaya cesaret edemedim. Jungkook ben ne zaman Taehyunga mesaj atsam o da Jimine atacakmış, bana gaz vermeye çalışıyor ama nafile.

Yakında tatil bitecek ve yine kendi yalnızlığıma gömüleceğim, tek çarem Taehyung olacak. Eninde sonunda mesaj atacağım ama ne zaman bilmiyorum. Kendime cesaret verirmiş gibi ona mesaj yazıp yazıp siliyorum çok saçma ama ne yapabilirim normalde çok cesaretli olan ben, konu Taehyung olunca kedi yavrusuna dönüyorum.

Yine evde Jungkook ile birlikte otururken telefonumdan Tae'nin hesabını kurcalıyordum. Fotoğrafımı beğendiği gün deli danalar gibi koşturmuştum evde, yan komşu gelip şikayet edene kadar. Aklıma geldikçe bağırıp çağırasım geliyor. Beni farkettiğini bilmek heyecanlandırıyor.

"Hyung hadi, bak bana bir gaz geldi sen attığın gibi bende atacağım." yine aynı konu, yine ilk ben. Hayır anlamıyorum niye ilk o atmıyor.

"Tuvalete git Kook o gaz bu gaz değildir." iğrenç espirime kusarmış gibi yaptı. E haklı çocuk ben olsam kendimi camdan atardım.

"Hiç komik değilsin. Tamam hadi ilk ben atıcam ama söz ver sende atacaksın." istediğimi dile getirdiğinde yüzüme piç smile yerleştirip kafamı salladım. Konuşmaya üşeniyordum.

Telefonunda Jimin'in numarasının üstüne tıklayıp ellerini klavyede hareketlendirdi.

" 'Hey yakışıklı!' mı? Eminmisin Kook?" gülerek söylediğim şeye kafasını sallamakla yetindi. Biraz bekleyip aniden gönder tuşuna basıp telefonu karşıki koltuğa fırlattı. Ben haykırarak gülerken o kafasını elleri arasına almış 'ben ne yaptım' diyerek bir ileri bir geri gidiyordu. Sonra kafasını kaldırıp bana baktı sinsice. O an anladım sıranın bende olduğunu, zorla yutkunup telefonumu elime aldım, Taehyung un numarasını bulup mesaj kısmına girdim.

Yazdığım şeye bakarak ne kadar saçma olduğunu tarttım, sonuçta bir sapık gibi mesaj atacaktım bence güzeldi. Bende aniden gönder tuşuna basıp gözlerimi kapattım, arkadan Jungkook'un gülme sesleri geliyordu. Gözlerimi açtığımda mesajın iletilmiş olduğunu gördüm. Ve görüldüğünü...

Bilinmeyen:
-Tanrım, çok güzelsin.

§§§§§§

Ayy resmi olarak başladık. Jikookun da nasıl başladığını öğrenmiş oldunuz..
Lütfen yorum yapın, hikayenin iyi ve kötü yanlarını yazarsanız sevinirim.
Prestante'de 10K yi geçmişiz.. Ben bu kadar sevileceğini bilmiyordum gerçekten, çok mutluyum hepinize çok teşekkür ederim. Bunun için özel bölüm yayınlayabilirim kütüphanesinden çıkarmamış olanlar beklesinler 😀😀

✔Bello §VHope Texting§Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin