Sing

180 6 0
                                    

P.o.v Shawn

Als ze beiden weg zijn leg ik men vader het plan uit, hij vindt het helemaal geweldig. Ik haast me naar de winkel en koop alles wat ik nodig heb. Ik kom in het appartement en het is nu 16 uur s'avonds. Ik was ondertussen ook naar de juwelier en de bloemist gegaan. Ik zet een boeket rode rozen in een vaas ook had ik nog vier rozen gekocht waar ik de blaadjes van in het bad leg zodat ze straks en bad heeft vol rozenblaadjes. Ook heb ik bij de juwelier een ketting gekocht met een hartje waar een S en L in staat gegraveerd. Ik maak eten wat uiteindelijk pasta wordt. Het is nu 17:58 uur ze kan dus elk moment thuis komen. Ik steek nog snel alle kaarsjes aan wat er behoorlijk veel zijn. Ongeveer 5 minuten later gaat de deur open. Laura is zo verbaast dat ze haar tassen laat vallen. Ze zag er prachtig uit en droeg een jurkje, ik draag momenteel een hemd met een broek. Ze ziet mij in de keuken staan en loopt op me af. Ze springt en slaagt haar benen om mijn heupen heen waarna we zoenen. 'Heb je dit allemaal voor mij gedaan?' vraagt ze blij. 'Alles voor mijn prinses' zeg ik met een grote lach op mij gezicht. 'Eten!' roep ik ze komt aan tafel zitten en eet haar bord meteen leeg. Ze zegt dat ze zin heeft om zich te douchen na die zware shop-dag. Ik loop snel naar de badkamer en laat het bad vol stromen.

 Ik loop snel naar de badkamer en laat het bad vol stromen

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

'Kom mee' zeg ik trots. 'Shawn dit had je echt niet moeten doen' zegt ze blij. 'Dit is een kleine moeite' zeg ik met een grote lach. Terwijl ze in bad zit bereid ik alles voor want ik heb een nummer voor haar geschreven wat ik zo voor haar ga zingen. Ze komt blij de badkamer uit in een zijden jurkje wat ze waarschijnlijk vandaag heeft gekocht. Ik begin te zingen .

'When I wake up to your footsteps

As you get up out of bed
They make a sound that sounds so simple
But dances in my head
A melody so perfect
That it gets me through the day
And the thought of us forever
Is one that won't ever go away

All I need to know is
Where to stop
Take my hand and show me forever
So never will I ever let you go

So let's hold on together
To this paper and this pen
And write down every letter
To every word we've ever said

All I need to know is
Where to stop
Take my hand and show me forever
So never will I ever let you go

Let's write our story
And let's sing our song
Let's hang our pictures on the wall
All these precious moments
That we carved in stone
Are only memories after all

'Shawn dit is prachtig' zegt ze lief. Ze komt naar me toe en geeft me een zoen. 'Ik heb ik nog iets voor je, sluit je ogen' zeg ik. Ze sluit haar ogen en ik doe haar de ketting om. 'Open je ogen maar' zeg ik nerveus. 'Shawn hij is prachtig!' zegt ze heel blij. Ze knuffelt mij en zo knuffelen we bijna heel de avond.

Know The Number #SMМесто, где живут истории. Откройте их для себя