Wedding Dress

141 4 0
                                    

P.o.v Maya

Ik dek de tafel. Ik ren naar Shawn en Laura en zeg dat ze moeten komen eten. Beiden slenteren ze richting de keuken. Ik neem een chocoladebroodje en geniet. Heel mijn mond is besmeurt met chocolade blijkbaar. Laura kreeg de slappelach en wees me aan en tierde dat ik een chocomonster ben. Ik vroeg Laura of ze mee wou naar het park. Ze knikt, we rennen om ter t'eerst naar de badkamer. Ik win! Ik maak me in een sneltempo klaar wat nog steeds een halfuur duurt. Laura bonkt op de deur en zegt dat ik voort moet maken. Ik loop de badkamer uit en Laura sluit zich meteen op. Tien minuten later loopt ze de badkamer uit. We vertrekken richting het park. Shawn wou blijkbaar niet mee en bleef thuis. Ik en Laura maken onderweg een foto en plaatsen hem op instagram.

 Ik en Laura maken onderweg een foto en plaatsen hem op instagram

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

MayaRosewood: Bestie!💕@LawSmeders
(Links: Laura, rechts: Maya)

We halen na een tijdje in het park te hebben gezeten nog even een fruitsalade. Laura wilt nog even winkelen om een verjaardagscadeautje te kopen voor Shawn. Na uren shoppen kocht ik hem een t-shirt met de tekst Muffinman. Laura kocht hem een armbandje met daaraan een zilveren gitaarje. We gaan ook nog even trouwwinkeltje binnen en nemen wat boekjes mee met jurken in enzo. We kijken bewonderent naar de jurken en bedenken ons hoe we er zelf zouden uitzien. Opeens loopt er een vrouw naar ons toe. Ze vraag of we wat jurken willen passen dit zegt ze met een vreemd frans accent. We kniken en lopen ethousiast mee. Ik pas wat jurken voor een bruidsmeisje en Laura past wat bruidsjurken. We lijken net prinsessen. We bewonderen ons zelf in de spiegel. Ik geef Law een knuffel. Ze kijkt me aan met tranende ogen. "Dit is de jurk" zegt ze tevreden. "Ik geloof nog steeds niet dat ik ga trouwen." Ze bewondert de ring om haar ringvinger.

Know The Number #SMWhere stories live. Discover now