Introductie

325 19 0
                                    

Hallo en welkom bij de profielgids van AmbassadorsNL!

Net zoals iedere website, heeft ook Wattpad een aantal regeltjes. Deze worden de Content Guidelines (Content Richtlijnen) genoemd en hebben ook een FAQ (Frequently Asked Questions; veel gestelde vragen).

Het probleem is alleen dat Wattpad voor het grootste gedeelte in het Engels is en niet iedereen alles snapt wat er staat. Er worden moeilijke Engelse termen gebruikt, lappen tekst van een taal die je misschien niet dagelijks spreekt of juist net begint te leren op school.

Om er voor te zorgen dat er wat meer duidelijkheid is voor de regels, zijn we nu zo veel mogelijk aan het vertalen voor jullie. Dit betekent helaas wel ontzettend veel werk en misschien voor jullie ook veel vragen omdat je ineens iets nieuws leest, of iets ontdekt wat je nog niet wist. Wees ook niet bang om iets te vragen! Onze inbox, comments en  beneden staat altijd open, dus vraag maar raak!

We houden van verhalen op Wattpad. Verhalen vertellen is ons ding, en we willen dat het ook jouw ding wordt. Daarom is ons doel een veilige en comfortabele omgeving te creëren voor iedereen, om te kunnen ontdekken en creëren.

Om een inclusieve en respectabele plek te zijn, willen we zeker weten dat onze Wattpadders weten wat voor soort content ze kunnen ontdekken, maar ook wat voor soort content ze wel of niet kunnen publiceren!

Dus, voor je iets online zet op Wattpad, neem alsjeblieft een kijkje naar de volgende richtlijnen:

-->  Het is belangrijk om de gevoelens, eigendommen, en persoonlijke informatie van je mede Wattpadder te respecteren en te beschermen.

-->  Plaats niets waar je in de toekomst spijt van zou kunnen hebben, of wat je leeftijdsgenoten, familie, of leraren misschien niet online willen zien.

-->  Lees onze Content Richtlijnen, Gedragscode, Gebruiksvoorwaarden en onze Privacycode zodat je alle informatie hebt om volop van Wattpad te kunnen genieten en anderen hierbij ook te helpen!

Als je iets tegenkomt wat een van de regels breekt, laat het ons weten door het rapporteren. Hoe dit precies werkt, kun je in een van de latere hoofdstukken lezen - let op: rapporteren moet in het Engels! Als dit niet lukt kun je eventueel een vriend, vriendin of één van de ambassadeurs om hulp vragen.

ProfielgidsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu