Roddelen, Zelfbeschadiging, Geweld en Spam

238 15 1
                                    


Roddelen

Het delen van je mening over verhalen of de kwaliteit en de stijl van schrijven is oké. We proberen een veilige omgeving te creëren voor iedereen op Wattpad, dus wees vriendelijk, respectvol en behandel anderen zoals je wil dat anderen jouw behandelen. Plaats dit soort content niet:

-->  Een gebruiker haten puur voor persoonlijke redenen.

-->  Het onthullen van persoonlijke gegevens van andere mensen, waaronder echte namen, adressen of andere contact informatie, fysieke beschrijvingen of privé foto's/videos: Vanwege de fictieve aard van verhalen en de kans dat een echte naam wordt gebruikt, zijn wij niet in staat werken te verwijderen voor het hebben van een soortgelijke naam van een echt persoon. Pas als er meer identificerende informatie wordt gegeven, zoals de stad waar je vandaan komt of werkt/naar school gaat, is er een schending van onze inhoudsrichtlijnen.

-->  Actief geweld en haat aanmoedigen. Het aanmoedigen van haat op basis van ras, etniciteit, religie, handicap, geslacht, leeftijd of seksuele oriëntatie, of inhoud die bedoeld is om te pesten, bedreigen of intimideren van anderen, is ook streng verboden. Ons doel is om een veilige gemeenschap te creëren voor iedereen op Wattpad, dus wees aardig, respectvol en behandel anderen zoals jij zelf behandeld wil worden: Algemene expressie van meningen is toegestaan, maar mag niet discrimineren. Een voorbeeld hiervan is, iemand mag een mening hebben dat ze een afkeer hebben voor homosexualiteit, maar ze mogen anderen niet aanmoedigen om anderen aan te vallen of als mindere te behandelen vanwege hun sexualiteit. Bovendien, het uiten van een negatieve mening over een bekend persoon of publiek figuur wordt niet beschouwd als een uiting van haat.

Zelfbeschadiging op Wattpad

Als jij, of iemand die je kent, worstelt met gedachten van zelfbeschadiging of zelfmoord, weet dan dat er hulp beschikbaar is. Voor mensen in Nederland, kijk op of bel: 0900-0113. Voor mensen in België, kijk op of bel: 1813. 

Denk eraan dat lezen over zelfbeschadiging of zelfmoord mensen kan triggeren. Daarom willen we je eraan herinneren dat:

-->  Content dat aanmoediging of instructies geeft voor zelfbeschadiging zal worden verwijderd. Onder zelfbeschadiging vallen ook zelfmoord en eetstoornissen: Aanmoediging betekent dat een verhaal actief  bepaald gedrag of een daad als positief neerzet dat aanzet tot imitatie. Instructie betekent dat een verhaal stappen of details aandraagt om iets uit te voeren. Bijvoorbeeld, een dagboek dat instructies aandraagt voor het krijgen van anorexia of boulimia.

-->  Discussies over herstel en hulp zijn uiteraard geaccepteerd op Wattpad. Verhalen en discussies waarvan het doel is om de consequenties, van zelfbeschadiging en eetstoornissen, in een negatief licht te zetten, zijn niet in overtreding.

Geweld

Er zijn vele vormen van geweld die gevaarlijk kunnen zijn voor onze community. We zullen alle content of accounts die ervoor bedoeld zijn om onze community te choqueren verwijderen.

Haat groepen / Extremistische Content

Bij Wattpad scheppen we graag een veilige omgeving. Wij waarderen diversiteit en het vertellen van verhalen, dus willen we er zeker van zijn dat de verhalen die op Wattpad worden verteld niet bijdragen aan de schade in de echte wereld. De volgende richtlijnen zijn opgesteld zodat we een positieve omgeving kunnen hebben. Op Wattpad worden fysieke bedreigingen van geweld of bedreigingen van de dood, het ophemelen van real life gewelddadige haatgroepen, figuren of extremistische organisaties met gewelddadige of haatvolle bedoelingen niet toegestaan. Inclusief:

-->  Groepen die gewelddadige bedoelingen hebben.

-->  Georganiseerde haat groepen.

--> Terroristische activiteiten.

-->  Massa schietpartijen/moordenaars.

Spam

Content dat producten of diensten die niet gerelateerd zijn aan Wattpad adverteert, zijn niet toegestaan en worden verwijderd.

ProfielgidsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu