Rapporteren van een verhaal

163 10 0
                                    


Rapporteren van een verhaal voor auteursrechtenschending.
Wij moedigen onze gemeenschap aan om verhalen te rapporteren die een andere schrijver zijn/haar auteursrechten schendt, door op de 'meld dit verhaal' knop te drukken onder de omslag van het verhaal.

Als je een auteursrechtenschending rapporteert, voeg dan alsjeblieft ook bewijs toe, of een link naar het origineel en gekopieerde werken, evenals een duidelijke reden waarom jij vind dat dit werk onze servicevoorwaarden heeft overtreden ( ).

Als jij zelf een auteursrechtelijke eigenaar bent, of geautoriseerd bent door iemand die dat is, of geautoriseerd bent om te handelen onder een exclusief recht onder auteursrecht, rapporteer dan verdenkingen van auteursrechtenschending die plaatsvinden op of door Wattpad door het volgende, DMCA Notitie van verdenking schending formulier, in te vullen via deze link: http://www.wattpad.com/help/DMCA/0

Hou er alsjeblieft rekening mee dat soortgelijke verhaallijnen of plot thema's niet genoeg zijn om een auteursrechtenschending te vormen. Alle gerapporteerde verhalen zullen beoordeeld worden, maar tenzij er substantieel bewijs van schending is, zal het verhaal gewoon op Wattpad blijven staan.


Hoe rapporteer ik een verhaal?
Op Wattpad kunnen schrijvers zichzelf uiten via verhalen en worden verzocht hun werken te classificeren volgens de richtlijnen die worden verschaft. Voor meer informatie, zie een beschrijving van onze meest recente Inhoud Richtlijnen en Classificatie systeem. In het geval dat je het niet eens bent met de classificatie van een verhaal en/of vindt dat de inhoud in overtreding is van de Wattpad Inhoud Richtlijnen, Rapporteer deze dan voor een beoordeling.


Ik heb een ongepast verhaal gevonden.
Als je een rapport inzend, wees dan zo specifiek mogelijk. Vertel ons hoe het verhaal onze richtlijnen schendt en voeg de nodige links en referenties toe aan specifieke hoofdstukken en paragrafen.


Op de webpagina.
Ga naar de beschrijvingspagina van het verhaal dat je wilt rapporteren. Aan de rechterzijde van de pagina vind je een kader met informatie waarin zich een link bevindt genaamd 'Meld dit verhaal' samen met de rechten informatie van het verhaal en de classificatie informatie als het verhaal is geclassificeerd.

Druk op 'Meld dit verhaal'.

Selecteer één van de vijf opties die het beste behoren tot het probleem dat je ondervindt met het verhaal. Ga verder met het kiezen van de geschikte opties die het beste omschrijven welke problemen je rapporteert. Wanneer het wordt gevraagd, draag dan alsjeblieft een link aan met de inhoud of het werk dat je rapporteert. We hebben een link nodig om de inhoud zelf te beoordelen op het probleem dat je aandraagt.

Druk nu op 'verzenden'.

Het rapport zal nu bij het Wattpad Support Team terecht komen, waar het zal worden beoordeeld door iemand van ons team. Wij zullen dit opvolgen met een bericht over de status van jouw melding.


Wat gebeurd er als ik een verhaal rapporteer?

Alle gerapporteerde verhalen worden beoordeeld en de passende maatregelen worden dan toegepast. Dit kan een verandering in classificatie of het verwijderen van een werk inhouden. Als een gerapporteerd verhaal is beoordeeld en er wordt geen overtreding van de Inhoud Richtlijnen of Servicevoorwaarden gevonden, zal deze niet verwijderd worden.

Hou er rekening mee dat alle rapporten van ongepaste verhalen, vertrouwelijk zijn en dat jouw identiteit niet bekendgemaakt wordt aan de eigenaar van het verhaal.


Mijn verhaal was verwijderd voor verboden of beperkte inhoud.
Verhalen die verwijderd zijn vanwege verboden of beperkte inhoud zullen niet worden hersteld. Voordat een werk op Wattpad geplaatst wordt, moedigen we je aan om eerst de Inhoud Richtlijnen te lezen om zeker te weten dat jouw werk geschikt is voor de gemeenschap.

ProfielgidsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu