Aman aman Bölüm Part2

18.3K 435 717
                                    

Bu bölümün bazı kısımlarını sildim gencolar sorii

Şok olmuş bir şekilde Orkun'a bakıyordum. Kulaklarım uğuldamaya başlamıştı. Ruhi telaşla ne yapacağını şaşırmış bir şekilde bir bana bir de Orkun'a bakıyordu. Orkun bizi şaşırtarak gülümsedi ve "Bensiz mi yapıyorsunuz? Ayıp ama gençler!" diyerek Ruhi'nin kolundan tutup kendine çekti. Elleri belini sardığında dilim damağım kurumuştu. Burada neler oluyordu böyle? Orkun Ruhi'yi öpmeye başladığında gözlerim doldu. Önüme yapmayın bari!

Ruhi şaşkındı, ben de öyle. Orkun Ruhi'den ayrılıp bağlı bileklerime baktı. Gülerek, "Demek farklı fanteziler deniyorsunuz ha? Bir de bensiz.. Gerçekten darıldım ama!" diye alaycı bir sitem etti. Allah aşkına burada ne oluyordu?

"Ne saçmalıyorsunuz siz ikiniz? Ruhi beni hemen çöz!" diye bağırdım. Orkun, "Olmaz ama yaa! Daha üçlü yapıcaktık." dediğinde yutkunamadım. Gözlerim dolmuştu. Benim sevdiğim adam böyle biri olamazdı. Tam gözlerimdeki damlaları akıtacaktım ki aklıma bir şey geldi. Eğer şimdi isteğini kabul etmezsem bir daha asla onunla birlikte olamayabilirdim. Bu yüzden istediklerini yapmaya karar verdim.

"Tamam, nasıl isterseniz." (Berkcangerçektenmalsınaq)dediğimde Orkun bir anlık şaşırsa da bana yaklaştı. Dudaklarıyla aramda milimler vardı ve bir türlü kapanmak bilmiyordu sanki. Nefesi yüzümü yalıyordu ve ben heyecandan ölmek üzereydim! Kafamı ona yaklaştırdığımda bunu bekliyormuş gibi beni öpmeye başladı. Ah, şuan bayılabilirdim.Orkun beni bırakıp Ruhi 'nin yanına gidip onu öpmeye başladı.

Orkun'la Ruhi karşımda öpüşürken dudaklarımı büzdüm. İlgi istiyordum, ama Ruhi'den değil Orkun'dan...

Orkun "Sanırım onu çözmeliyiz." dediğinde Ruhi onayladı.Beni çözdüler ve öpüşmeye başladık.

Kısa öpüşmemizin ardından yatak odasına girdik. Ve o gece sabaha kadar fanfinifinfionfanfinifinfion...

KARA SEVDA (ORKBERK)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin