Şükriyee

6.7K 293 418
                                    

Gözlerimden yaşlar akmaya başlamıştı.Ruhi de ağlıyordu.
"Nasıl olur Şükriyem bebeyim o nerede?" Dedim.
Ruhi:Sana her şeyi anlatacağım.İlk önce sakinleş.Anlattıklarımdan Orkun'a bahsetmeyeceksin.

Kafamı sallayarak Ruhiyi onayladım.

Ruhi:İlk olarak artık sana aşık değilim.Tercihim değişti.Artık minik kuşum var kısa boylu minak bir şey galiba o da beni seviyor.

Berkcan:Ay kızz gerçekten mi? Tanıyor muyum?

Ruhi:Tanıyorsun ama şimdi sana  dönelim dedikoduyu sonra yaparız kız.
Gülmeye başladık.(herkes ayrı bir dünya yaşıyor xd)

Ruhi:Şükriye prematüre doğdu.Küvezde gelişimini tamamlaması gerekiyor.Şükriye'yi Başak ile Enes'e verdim.Onlar kendi çocukları gibi hastaneye götürecekler. Başak evde doğum yaptığını söyleyecek.Şükriye gelişimini tamamladığında kızını alacaksın.Orkun seni evde bekliyor senin adına bir mektup yazıp gönderdim. Bebeğinin düştüğünü, evlenmeye hazır olmadığın için düğünden kaçtığını falan yazdım.Anlaştık mı?Eski hayatımıza geri dönüyoruz.

Şaşkın bir şekilde etrafıma bakındım.Orkun'u deli gibi özlemiştim. Ona Şükriyemizin yaşadığını söylemek,mutlu aile tablosunu kurmak istiyordum.


Çıplak ayaklarım ve gözlerimde ki yaşlarla evime koşuyordum.Eve vardığımda Orkun sandalyede gözleri şişmiş ağlamaklı bir halde oturuyordu.Gözlerimden yaşlar tekrar akmaya başladı.'Orkunum!' diye bağırdım.Orkun yüzünü bana döndüğünde şaşkın bir ifadeyle  ve kocaman gülümsemesiyle bana baktı."Berkcan aşkım seni çok özledim"dedi ve koşarak bana sarıldı.Onu deli gibi özlemiştim.Kokusunu içime çekiyor heryerine ıslak öpücükler bırakıyordum.Beni kucağına aldı odaya gittik. Beni yatağa fırlattı.Yanıma yatıp 'sadece sana sarılıp uyumak istiyorum aşkım' dedi ve onun huzurlu kollarında uykuya daldım.

Enes:Başak bu bebek çok güzel.

Başak:Evet aşkım kişki binim olsa.

Enes:O da olacak aşkım sabret.

Başak:Hadi hemşirelere verelim de küveze koysunlar.

Enes:Tm

Şükriye'nin ağzından;

Doğalı daha ne kadar olduğunu bilmiyorum.Annemden ayırmışlardı beni. Enes Patur ile Vaşak ablaya vermişlerdi.Her şeyi biliyordum.Annemin kokusunu, babamı, annemin plesentasının içindeki suyun tadını, babamın penisinden annemin yumurtalığına koşuşumu. Hey gidi günler hey! Şimdi de doğmuştum.Ama bazı şeyler eksikti.Kutum olmadığı için işeyemiyordum.Oluşması için küvezde kalmam gerekiyormuş 'neyse dayanacağım artık yapcak bir şey yok' diye düşünürken yan taraftan bir bebek sesi duydum.

Bebek:hey! şeyi olmayan kız.

Şükriye:Bana şeyi olmayan kız deme! Allah beni öyle yarattı şeyim oluşacak.

Bebek:Tamam kanki ne kızdın.
Normal doğum musun?

Şükriye:Şey..şey yani hayır.

Bebek :Sezeryan mısın?

Şükriye :Hayyır şey oldu yani şey annem beni yanlışlıkla sıçtı da xdelininxbirix

Bebek:ADJDSMSFJDSJDHSHS

Şükriye :Ne gülüyon len

Bebek: Komik xd

Bu hikaye nereye gidiyor ben ne yazıyorum hiç bir fikrim yok kankiler

KARA SEVDA (ORKBERK)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin