KEDİCİKLER

10.9K 314 239
                                    

Bebeğimi kucağıma aldım. Yaşayıp yaşamadığını kestiremiyorum. Allah kahretsin nefes almıyordu.Gözlerimden yaşlar akarken "Gerizekalı bebeğini  niye sıçtın lanet olsun." Diye bağırdığını duydum Ruhi'nin.Sonra her şey karanlık.


Gözlerimi açtığımda bir odadaydım. Her taraf yumurta kutularıyla kaplıydı. Etrafa baktığımda arkamda Ruhiyi kedi kostümü ile yerde yatarken gördüm. Benim üstümde de kedi kostümü vardı. Ne oluyordu,
burda ne işim vardı. Ayaklarım kelepçe ile duvara bağlıydı. Ayak seslerini duydum. Orkun ve Tilki Efe ellerinde kırbaç ile içeri girdiler.
"Selam aşkım" dedi ve kırbacı götüme indirmesi bir oldu. Ben çığlık atarken 1 2 3 ardarda götüme kırbaçla vuruyordu. "Kediciğimle bugün oyun oynamak istiyorum"dedi.
Olanlara inanamıyordum. Orkun benim aşkım nasıl böyle bir şey yapabilirdi. Tilki Efe ise Ruhiye şaplak atıyordu. Gözlerimden yaşlar akarken Orkun suratıma tokat attı. "Ağlamayı kes köpek"dedi. Orkunum aşkım niye böyle yapıyordu. Bizim aşkımızın meyvesi olan Şükrüyemizi düşürmüşken.
Ruhi nin sesini duyuyordum. "Tilki daha hızlı kırbaçla beni aşkım"diyordu. Ben ağlamaya devam ederken Orkun "o lanet olası ağzını kapat"dedi ve ağzımın ortasına ayağıyla tekmeyi bastı. Ağzıma dolan kan tadıyla kusmaya başlamıştım. Hayır lanet olsun gene bokum gelmişti. Ah sıçtım galiba. Tilki Efe ve Orkun suratlarını ekşiterek bana baktıklarında "Ne yaparsan yap seni sevmeyi bırakmayacağım sipaydi"dedim.

Yazan bu bölümü sevmedi

KARA SEVDA (ORKBERK)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin