Hoofdstuk 32: Liam's brief

478 31 14
                                    

Pov Liam

Ergens heb ik het gevoel dat het mijn schuld is dat Louis weg is. Misschien dat hij dacht dat ik hem zou dwingen naar een psycholoog te gaan ofzo. Dat ik ook wel de reden dat ik twijfel om de brief open te maken. Misschien is hij wel boos op mij. Misschien is dit echt mijn schuld. "Waarom is hij weg?" Vraag ik bezorgd. Maar Zayn schudt zijn hoofd en zegt: "Lees jouw brief." Ik zucht en maak mijn brief open.

Eeeyy Payno

Sorry dat ik ineens weg ben. Ik weet dat jij nu denkt dat het jouw schuld is, omdat wij gisteravond gepraat hebben. En eigenlijk klopt dat ook wel... Nee, grapje. Maar door het gesprek met jou ben ik wel gaan denken wat mij zou kunnen helpen. Ik wist dat ik niet gewoon verder kon gaan en doen alsof er niets gebeurd is.

Dus vannacht heb ik besloten dat ik naar huis ga. Naar mijn moeder en zusjes. De dag dat ik bij mijn moeder was en met haar kon praten over wat er gebeurd was, zorgde ervoor dat ik me een stuk beter voelde. Daardoor wist ik dat ik naar mijn familie toe moest. Dat is het enige wat ik me kon bedenken wat mij zou kunnen helpen. Ik heb tijd nodig met mijn familie. Ik heb tijd nodig om weer mezelf te worden.

Met management heb ik alles al geregeld, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. Alle opnames voor het album zijn twee weken uitgesteld en ook de interviews zijn geregeld. Simon was niet zo blij dat ik hem na middernacht belde, maar hij snapt de situatie en heeft meteen alles geregeld. Ik zal niet lang wegblijven, dus de tour gaat nog gewoon door. Ik zal maximaal twee weken wegblijven. Sorry, dat ik zo plotseling ben weggegaan en jullie daardoor ook niet verder kunnen met het album enzo, maar dit is echt iets wat ik moet doen.

Jullie zijn echt geweldige vrienden en zonder jullie had ik de afgelopen dagen echt gek geworden. Zonder jullie steun was ik waarschijnlijk niet eens meer uit mijn kamer gekomen. De aankomende dagen ga ik jullie echt missen, maar ik beloof dat als ik terugkom, ik weer de gewone Louis ben.

Hou Niall een beetje in de gaten.

Laterzz Tommo

Ik glimlach als ik de hele brief gelezen heb. Natuurlijk vind ik het niet leuk dat Louis weg is, maar ik ben blij dat hij er zelf achter is gekomen wat hem zou kunnen helpen. Als Louis zich hierdoor weer beter gaat voelen en alles kan gaan verwerken, is dat alleen maar fijn. En het is niet alsof hij drie maanden wegblijft en we niet weten waar hij is. We weten dat hij thuis is. Gelukkig is het maar voor twee weekjes. 

Home (1D Fanfiction)Where stories live. Discover now