cemetery

22.7K 934 249
                                    

Isabella

"Mám tě dovést až do třídy nebo to těch pár metrů zvládneš sama?" zasmál se Spencer, když jsem ho pevně objímala kolem pasu a on měl ruku obmotanou kolem mých ramen, zvedla jsem k němu pohled a vyplázla na něj jazyk, nad čímž on protočil očima.

"Tak, ke dveřím, mě dovést můžeš, ne?" nahodila jsem štěněčí pohled, nechtěla jsem se ho pouštět, líbilo se mi ho takhle objímat, byl jak velký, plyšový méďa.

"No, co mám s tebou dělat," povzdechl si a vedl mě k mojí třídě, kde jsem zrovna měla mít matematiku.

Nesnáším matematiku!

"Po škole někam zajdeme, jo?" podívala jsem se na něj, když jsme došli před třídu a on ze mě sundal ruku, kterou mě objímal.

"Já už s tebou žádný tampóny kupovat nebudu!" zavrtěl hlavou, což mě rozesmálo.

"Ne, to nemyslím," zavrtěla jsem hlavou a rozhlédla se po chodbě, pár holek se dívalo našim směrem a mně bylo naprosto jasné, že kvůli mně to nebylo. "Máš obdivovatelky," usmála jsem se a kývla hlavou k partě holek pár metrů od nás. Spencer se hned tím směrem podíval taky a poté si ušklíbl.

"Dneska žádný rejpavý poznámky?" nadzvedl obočí, když ke mně vrátil pohled, zavrtěla jsem hlavou a znovu jej objala.

"Víš, že si většina lidí myslí, že spolu chodíme?" pousmála jsem se do jeho hrudi a nasála jeho osobitou vůni.

Jo, chovám se dnes příšerně, ale copak za to můžu?

"Musíš uznat, že se tak dneska chováme," uchechtl se a já k němu zvedla pohled.

"Zítra už to bude v pohodě," povzdechla jsem si a prohrábla si vlasy, kousl se do spodního rtu a objal mě kolem pasu. "Budeš to muset dneska vydržet," pokrčila jsem rameny a znovu hlavu zabořila do jeho pevné hrudi.

"No, co mám s tebou dělat," zasmál se. Ozvalo se zvonění a já se od něj se zakňučením odtáhla.

"Dej mi pusu," zamumlala jsem a zvedla k němu hlavu a našpulila rty. Pobaveně se ušklíbl a sklonil se ke mně.

"Jsi dneska fakt sladká," zakousl se do mého spodního rtu a ja spokojeně zafuněla a následně mu vracela polibky. "Tak se uvidíme další přestavku." Odtáhl se ode mě a vydal se do své třídy.

"Takže, kam to vlastně chceš jít?" nadzvedl obočí, když se posadil vedle mě na lavičku, kde jsem na něj už čekala.

"Uvidíš," smutně jsem se usmála a zvedla se, napodobil mě a znovu si mě přitáhl do objetí, což mě přinutilo se spokojeně usmát. "Zítra se vrátí Nolan," vydechla jsem, když jsme se vydali k metru.

"Kdo?" zamračeně se na mě podíval a já našpulila rty ve znamení, že chci pusu, protočil očima a políbil mě, poté se odtáhl a naznačil mi, abych odpověděla.

"Mamky přítel, byl teď někde na Floridě nebo kde, kvůli práci a zítra by se měl vrátit," povzdechla jsem si, neměla jsem ho moc ráda, ale rozhodně byl snesitelnější, než Molly.

"Aha," pokýval hlavou a skousl si svůj spodní ret, zastavil na kraji chodníku a začal zastavovat taxi.

"Ježíš," povzdechla jsem si.

"No co? Nemám rád metra," otřepal se a nasledně se vydal k žlutému autu, které kousek od nás zastavilo. Nastoupili jsme a já s povzdechem nadiktovala adresu. Po asi půl hodině jízdy taxík zastavil a Spencer za nás zaplatil, zatímco já vystoupila a čekala na něj na chodníku. "Takže... Co tady děláme?" nadzvedl obočí.

Teenage Desire ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat