photo

22.5K 1K 168
                                    

Isabella

"Konečně pátek," povzdechla jsem si spokojeně.

"Jo a konečně ti skončily krámy," ušklíbl se Spencer vedle mě a já se musela zasmát. Včera to s ním bylo k nevydržení, pořád odpočítaval hodiny a pokaždé, co jsem vyšla ze záchodu, tak vyzvídal, jestli už jsem skončila nebo ještě ne. Měla jsem chuť jej prohodit oknem, což by, vzhledem k tomu, že je o několik kil težší, asi moc dobře nešlo.

"Nemůžu se dočkat, až vlezu do postele."

"A já se nemůžu dočkat, až tě v ní ošukám," kousl se do spodního rtu a svým tělem se namáčkl na to moje, začal mi přejíždět svýma rukama po mých bocích. Když výtah zastavil na našem patře, tak jsme vystoupili a chtěli se vydat k dveřím od bytu, - odkud se ozývala dost hlasitá hudba. Molly - ale v tu samou chvíli z vedlejších dveří vyšel Parker.

"Ahoj, Bello," usmál se a mávl na mě, taky jsem se usmála, "Spencere," věnoval pohled brunetovi vedle mě a plácl si s ním. Za ten týden si začali celkem dost rozumět, taky jsme s ním trávili skoro každý den, pomáhal nám vymyslet, jak dát Raphaela a Alice zase dohromady, sice jsme na nic nepříšli, ale za to se z něj, Rapha a Spencera stali dost dobří kamarádi - především proto, že měli rádi stejnou muziku, díky čemuž jsem se mezi nimi vždy cítila odstrčená, protože jsem byla jediná, která poslouchala pop, takže jsem nikdy neměla šajna o čem to mluví.

"No nic, tak se měj-"

"Ne, já jdu k vám," mrkl a bez dalších slov se vydal ke dveřím od našeho bytu.

"Hele, Parkere, ty víš, že tě mám ráda, beru tě skoro jako svého bratra, ale ve stádiu, kdy se můžeš sám zvát k nám domů, ještě nejsme," zamračila jsem se a vyšpulila rty, abych dala větší důraz na to, že se mi tohle chování nelíbí a nehodlám to akceptovat.

"Ale já se nepozval sám, pozvala mě Molly," mrkl a spravil si brýle, které mu sklouzly níž.

"Molly? Nevěděl jsem, že je zrovna Molly tvůj typ," zaksichtil se znechuceně Spencer.

"Taky že není, kámo," zasmál se a následně nakrčil znechuceně obočí, což mě rozesmálo. "Ale pozvání na párty nikdy neodmítnu, to víte oba," znovu se začal usmívat a tentokrát jsem se zamračila já.

"Pozvání na párty? Na jakou párty?"

"No na párty u vás doma, přece, ty o tom nevíš?"

"Cože? Párty, jaká párty?" vyjekla jsem a rychle se vydala ke vchodovým dveřím, prudce jsem je otevřela a brada mi spadla pomalu až na podlahu. Náš byt byl narvaný přiopilými puberťáky, všude bylo jídlo a alkohol a hrála hlasitá hudba.

Vztek ve mně začal růst rychlostí světla a já měla chuť tu mou povedenou sestru roztrhat na kusy. Rychle jsem se začala rozhlížet po přeplněném obýváku, jestli někde neuvidím tu černovlasou pipku. Když jsem jí po několika minutách zahlédla, jak se vlní před nějakým klukem, tak jsem se k ní rozhodně rozešla.

"Co to má, sakra, být?" vykřikla jsem, když jsem byla už úplně u ní.

"Co myslíš?" zaculila se přiopile a já měla chuť jí hlavu omlátit o podlahu.

"Zapomeň na to, že ti budu pomáhat to tady uklízet nebo vysvětlovat mamce a Noalnovi, tohle je tvůj průser, jasný?" křikla jsem a drapla Spencera, který se tu najednou zjevil, a táhla jej k sobě do pokoje. Otevřela jsem dveře a hlasitě zavrčela.

No to snad není možný!

"Vypadněte!" křikl za mnou Spencer a tím vyrušil pár, který si to právě rozdával v mojí posteli. Holka hlasitě zavřískala a začala se schovávat za svého přítele(?), následně se začali rychle oblékat, když Spencer znovu zakřičel, ať se pakujou a vypadnou, tak vyběhli z pokoje. Schovala jsem si hlavu do dlaní a jen okrajově vnímala, že Spencer zabouchl dveře a převlékl mojí postel. Jak zjistil, kde mám povlečení, netuším a momentálně mě to ani nezajímalo.

Teenage Desire ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat