help

17.9K 823 67
                                    

Spencer

Zrovna jsem si zalíval hrnek s kávou, když hlasitě bouchly vchodové dveře, díky čemuž jsem leknutím nadskočil. Otočil jsem se ke dveřím a sledoval drobnou blondýnku, jak si to přes obývák mašíruje přímo do svého pokoje. Nechápavě jsem nadzvedl obočí, nechal kávu kávou a vydal se za ní.

Bez klepání jsem otevřel dveře a vešel dovnitř. Bella ležela na své posteli a hlavu měla zabořenou v polštáři. Pomalu jsem k ní došel, posadil se na kraj postele a položil svou dlaň na její záda, načež sebou trochu cukla, ale jinak se nijak nepohnula.

"Co se stalo, prdelko?" promluvil jsem po chvíli, kdy jsme byli v naprosté tichosti a nevypadalo to na to, že by se v blízké době měla ke slovu.

"Potkala jsem Tristana," zamumlala do polštáře, že jsem jí pomalu ani nerozuměl.

"Kde?"

"V obchodě," vydechla, zvedla hlavu a zvedla se do polosedu, aby se na mě mohla podívat.

"Ublížil ti nějak?" nadzvedl jsem obočí a cítil, jak mi v žílách začíná pomalu vřít krev.

"Ne," zavrtěla hlavou a otřela si rukou tváře.

"Tak co se stalo?" přisunul jsem se k ní a zandal jí pramínek vlasů za ucho.

"Chce mě zpátky," uchechtla se a následně se její obličej zkřivil do bolestné grimasy, "říkal mi, jak mě strašně miluje a jak mě chce zpátky, že už něco podobného nikdy neudělá," vzlykla a prohrábla si své dlouhé vlasy.

"A ty se k němu chceš vrátit?"zamumlal jsem přidušeným hlasem. Jistým způsobem se mi to nelíbilo, nechtěl jsem, aby se k němu vrátila, jen nevím, jestli je to ze sobeckého důvodu, protože bych jí potom nemohl mít pro sebe a všechno by to muselo skončit, nebo protože mi na Belle opravdu záleželo a jsem si jistý, že by to ten kretén byl schopný udělat znovu a rozhodně víckrát, než jednou.

"Já nevím. Nevím, co mám dělat, vím, že k němu ještě pořád něco cítím, to jen tak nepřejde, ale prostě, asi bych mu to nikdy nedokázala úplně odpustit a znovu mu začít věřit, navíc... Nevím, ale teď když jsme tam spolu seděli, tak už jsem necítila takový to, co jsem vždy pociťovala jen v jeho přítomnosti, prostě nic... Jakoby to vyprchalo," špitla ubrečeně a zabořila mi hlavu do hrudi a následně si na mě obkročmo sedla. Uznávám, že se teď usmívat a být nadšený, bylo dost neslušný a vůči Belle hnusný, ale já nikdy nedělal správné a dobré věci, takže se nejspíš není ani čemu divit, navíc tomu spokojenému úsměvu jsem fakt nedokázal zabránit, přísahám! "Co mám dělat, Spencere?" zakňourala po chvíli ticha a víc se ke mně přitiskla.

"Měla by ses na něj vysrat, prdelko. Sama jsi říkala, že takové věci neodpouštíš, navíc on tě podvedl s tvou nevlastní sestrou, což je ještě větší prasárna. Bez něho ti bude líp, věř mi," zamumlal jsem jí do vlasů. Uznávám, že ze mě mluvila především sobeckost, ale i přesto tam byl ten kousek pocitu, že dělám správně, protože by se s ním Bella opravdu jen trápila a on by jí znovu podváděl.

"Asi máš pravdu, ale mně se zase vrátily všechny ty city a ta bolest a-"

"Tak ti na to zas pomůžu zapomenout," kousl jsem se do spodního rtu, zaculil jsem se a políbíl jí na krk.

"Spencere!" ubrečeně se zasmála a přehodila si vlasy na pravé rameno, čímž mi dávala lepší přistup ke svému krku, takže jsem toho samozřejmě hned využil a dravě se k němu přisál. Hlasitě a spokojeně zasténala a objala mě kolem krku, čímž si mě přitáhla ještě blíže ke svému krku.

"Chci tě tvrdě ošukat, kurva tvrdě, Bello," zavrčel jsem zhruble a sjel jazykem do jejího výstřihu.

"Tak to udělej," špitla zadýchaně a já se spokojeně zaculil do její kůže. Zvedl jsem se na kolena a rychle škubl, čímž jsem roztrl její tílko na půl. Podíval jsem se Belle do obličeje. Vzrušeně mě sledovala a když jsme spolu navázali oční kontakt, tak si špičkou jazyka přejela přes horní ret, čímž způsobila, že můj kámoš tvrdl mnohem víc a rychleji.

"Kurva, Bello," zavrčel jsem, když se posadila a drsně se přisála k mému krku a zatahala mě svými prsty za vlasy. Chytil jsem jí za stehna přetočil tak, že na mě obkročmo seděla a já ležel na zádech se skvělým výhledem na její pevná prsa schovaná v krajkované podprsence, a ploché bříško.

Sledoval jsem, jak si prohrábla své dlouhé vlasy a přehodila si je na jedno rameno, než se pomalu svlékla celá do naha a znovu se mi obkročmo posadila na břicho, takže jsem mohl cítit, jak moc vlhká je. Šibalsky se usmála a znovu se přisála k mé kůži na krku a následně začala sjíždět svými rty níž po mém krku, až ke klíční kosti, kde zapojila i jazyk, což už jsem nevydržel a hlasitě a zadýchaně zanadával.

"Jak mě chceš ošukat, Spencere?" podívala se mi do očí, v těch jejích nebezpěčně a dominantně jiskřilo. V životě jsem něco takového v jejich očích ani nezahlédl.

"Jakkoli," zachraptěl jsem a rukama přejel po jejich křivkách. Skousla si svůj spodní ret mezi zuby a začala mi pomalu vyhrnovat triko, dokud jsem jej neměl až u krku a musel jsem se zvednout, aby mi jej přetáhla přes hlavu a zahodila někam do rohu pokoje.

"Chci být nahoře," naklonila hlavu na stranu, provokativně se usmála a rozepla mi džíny. Zapřel jsem se o lokty a zvedl, díky čemuž jsme byli ve stejné úrovni.

"Já jsem tady ten dominantní, prdelko," řekl jsem pomalu a začal jí líbat na hrudníku.

"Dneska ne," vydechla a vjela svou malou dlaní do mých džinů a začala se třít o mého kámoše, což se neobešlo bez mého tichého sténání.

"Isabello!"

"Dneska tady velím já," řekla přísně a tvrdě se zapřela o moje ramena, čímž mě přinutila si opět lehnout na záda. Sklonila se ke mně a otřela se o mé rty. Chytla mé ruce do těch jejích malých, drobných ručiček a přešpendlila je nad mou hlavu.

"Babe, neser mě," zamumlal jsem jí do rtů a jemně skousl její spodní ret, načež spokojeně vzdychla.

"Nech mě teď velet, pak si se mnou budeš moct dělat cokoliv budeš chtít," špitla a opět sjela svými rty na můj krk, tentokrát pokračovala, ale níž, přes mé břicho, až k podbřišku.

"Cokoli?"

"Cokoli," vydechla do mé kůže a následně se k ní drsně přisála. Potichu jsem zavrčel a zapletl své prsty do jejích jemných vlasů. Stáhla mi džíny i s boxerkami a odhodila někam za sebe, načež se na mě znovu posadila a intenzivně se mi zadívala do očí, přičemž se svůdně skousla spodní ret.

"Bello," zachraptěl jsem vzrušeně, jen se pousmála a svými prsty začala jemně přejíždět po mém břiše a podbříšku, což mě nutilo tvrdnout ještě víc. Budu upřímný, od toho abych se už neudělal, mě držela jen síla vůle.

Vzala si mou chloubu do ruky a párkrát po ní jemně přejela, než jsem se nadál sklonila se k ní a vsála ji do úst, což už jsem nevydržel a hlasitě zasténal a nechal jí tak volnou ruku, aby si se mnou dělala cokoli chtěla.

"Spencere?" Ozvalo se tiché zaklepání a následně se otevřely dveře od mého pokoje, stála v nich Sophie.

"Ano?"

"Plánujeme vás dnes vzít na večeři, tak se nějak hezky obleč a za půl hodiny se sejdeme všichni v obýváku, dobře?"

"Jo, dobře," přikývl jsem, načež za sebou Sophie opět zavřela dveře. Hlasitě jsem si povzdechl, zvedl se z postele a začal se chystat na onu večeři.

To jsem ještě, ale netušil co mě na té večeři čeká za muka.

Teenage Desire ✔Where stories live. Discover now