part » six

840 34 0
                                    

t w y l a :

"No konečně,kde jste se flákali?"Zvolá moje velmi hodná kamarádka,která na to že jsem teď mohla být zakopaná místo toho týpka,na mě bere velký ohled.

"Víš co,povinnosti."Uchechtnu se nervózně,když na mě Hazza hodí vražedný pohle typu CEKNI A LETÍŠ Z TOHO OKNA,KTERÝ JE NAPROTI TOBĚ.

"Takže!"Spráskl ruce Niall.

"Jděte se připravit na akci."

Všichni se odebereme do pokojů.Hodím na sebe černou mikinu s kapucí a stejně barevné legíny.Obuji so černé tenisky a nezapomenu na špionážní sluchátko,které nám všem obstaral Niall s Hazzem.

»»»

"Co když nastane problém?"Zeptá se nervózně nakřáplým hlasem Maxine.

"Pokud nemůžeš vyřešit problém,je to proto že hraješ podle pravidel.My podle pravidel nehrajeme,takže to zkus nějak občůrat."Poradím jí a kapuci si přetáhnu přes hlavu.

"Jste všichni připraveni?"Zeptá se Niall,který má na stehnech položený notebook.Maxine,která vedle něj sedí ho má též,kontrolující kamery.Ujistím se,že mám zbraň a přikývnu.

"Týme,akce začíná."Prohlásí blonďáček,ještě před tím,než nás z dodávky pustí ven.Spolu s Hazzem se vydáme k rohu,za kterým se klub nachází.

"Zahaj první fázi."Šeptnu do špionážního sluchátka.Pár sekund se krčíme v postranní uličce,než nám Niall ohlásí zprávu.

"Kamery vypnutý,jděte zadním vchodem pro zaměstnance."Uslyším hlas Maxine a po boku kudrnáče se dostaneme k mohutným dveřím.Obejít PIN na dveřích mi trvá pár sekund a spolu s cvaknutím vcházíme skrz mohutné dveře do klubu.Tep nabere vyšší obrátky a jediné co slyším je tlukot vlastního srdce.Málem se nechám ovládnout svým vlastním strachem,dokud mě z toho nevytrhne kudrnáčův hlas.

"Jdeme na to."Kývneme a rozdělíme se.

"Právě scházím po schodech do sklepa,Nialle,jaký to jsou dveře?"Ozve se po několika dlouhých sekundách,během kterých se snažím dostat k Zaynové kanceláři.Ovšem mezi opilými lidmi a všemi pochybnými existencemi,které se v klubu nachází to není jednoduchý úkol.Čím víc si v hlavě představuji plánek klubu,tím si více uvědomuji,jak se ke svému cíli stále víc a víc přibližuji.S každým krokem se můj strach stupňuje a tep se pohybuje na doposud nenaměřených příčkách.

"217 A,vidíš je ne?"Ozve se znova Niall a po Hazzovém souhlasu slyším,klapnutí zámku.

"Fáze 2 dokončena.Právě jsem Zayna a jeho komplice zamkl v místnosti,podle toho co jsem slyšel tam už nebudou dlouho,Twyl,pospěš si!"Zaslechnu chraplavý hlas ze sluchátka.

"Já-"Mou odpověď přeruší řvoucí Niall.

"Okamžitě se nějak schovejte!Kamery se zpátky nahodili a nejde mi je vyhodit z provozu!"

"Twyl,co právě děláš?!"Uslyším vystrašený hlas Maxine,zapomněla jsem odpovědět.

"Právě jsem doběhla ke dveřím Zaynovi kanceláře."Dodám bez jakéhokoliv zadýchání,přes ten fakt,že jsem teď uběhla maraton bo dlouhé chodbě.Adrenalin dělá divy.

"Okamžitě se schovej Twyl!Jsou tam kamery a já je ještě nevypnul!"Zděsí se Niall.

"Nechte mě se soustředit!"Vydám ze sebe mezi přerývaným dechem,který spolu s napětím v mém těle nesmí chybět.Klepající ruce přemístím na kódový zámek.4,1,8,6....běhající čísla v halvě mi šrotují.

"Fáze 3 dokončena.Nialle,odjistit!"Křiknu a klapnutím zámek zabliká a já se dostávám do kanceláře.

"Fáze 4 zahájena.Twyl,máš na to přesně třistačtyřicetpět sekund,potom se kamery nahodí a mě to bude zase trvat."Informuje mě Niall a já se pustím do své práce.Usednu do černého koženého křesla a zapnu notebook,který leží na stole.Nervózně klepu prsty do stolu.

Během chvíle se snežím obejít Zaynovo heslo.

"Hazza,jak na tom jsi?"Zeptá se po několika minutové chvilce ticha,doprovázené mým zběsilým klepáním do klávesnice.

"Fáze 5 dokončena.Právě jsem zabarykádoval východ té místnosti,na nějakou dobu je to zadrží,ale né na moc dlouho."Konstatuje.

Radši si svůj názor nechám pro sebe a zaraduji se,když se mi po 10ti nekonečných minutách povede dostat se do netobooku bez hesla.Když jste mafián,jste paranoidní jak prase a ani se Zaynovi nedivím,že to měl tak dobře zabezpečené.

Pohotově vylovím prázdnou flashku,kterou mám v zadní kapse a zapojím ji.Zahájím stahování všech složek a souborů,které v notebooku jsou a mezi tím si najdu příkazový řádek,ze kterého začnu dolovat IP adresu Zaynova počítače.Počítač se seká,a tak se mi IP adresu nedaří najít.

Pousměji se,když se mi ohlásí okénko s oznámením,že všechny soubory jsou stažené.Flashku schovám v kapse.

"Doprdele!"Zařve do sluchátka Niall,až sebou cuknu.

"Maxine,okamžitě vběhni do klubu směrem ke kanceláři a ty Hazzi zadrž Zayna a střílej!"Zděsím se a neschopná slova,dále posloucham jejich konverzaci, stále dolující IP adresu.

"Nejsou tady!Počkat!Kolik už uběhlo sekund?!"Zařve Hazza,po několika ranách dostání se do místnosti,kde měli schůzi.

"Kurva,já zapomněl!Kamery se nahodily zpět a Zayn to musel zpozorovat!Ven se dostali zadním vchodem,na který jsem taky zapomněl!Míří k tobě Twyl!"Zhrozí se.Okamžitě propadám panice,když se od něj dozvím další informace,které bych raději neslyšela.

"Zayn jde ke své kanceláři,je 10 metrů od dveří Twyl!Hazzy!Max!Kde jste?!"Jak se později dozvídám,nejsem jediná,která panice už propadla.

"Zayn za sebou zamčel vchodové dveře ke kanceláři,nemůžeme se tam dostat!"Po dostání IP adresy se chci zvednout,ale moje rozklepané nohy jsou jak želé.Posrané motýlky mám až v konečcích prstů a ze stresu mě tlačí na hrudi.Dýchám jen povrchně a tep se stále zvyšuje a zvyšuje.Křik Nialla a ostatních nevnímám,jediné co slyším je jen tlukot svého srdce.Vzduch kolem mě ztěžkne a zorničky se mi rozšíří.

"Čemu vděčím,za tak vzácnou návštěvu?"Uslyším chraplavý hlas za mými zády a srdce vynechá několik úderů.Zayn.

L A W L E S S  » z.m.Kde žijí příběhy. Začni objevovat