part » twelve

787 33 1
                                    

t w y l a :

Nejhorší na tom všem bylo,že Zayn měl pravdu.Nikdy jsem neměla kluka,dětské lásky pro mě neexistovaly.První polibek?Čeká na mě a mám takové neblahé tušení,že si ho přivlastní Zayn.S tímhle vším přichází i to,že jsem stále panna,bojím se,že toho zneužije.Lehce se mi rozbušilo srdce,když jsem uslyšela otevírání dveří.Ztuhle jsem ležela na posteli a vyčkávala.

"Spíš?"Zašeptal do ticha,které vyplňovalo ložnici.

"Ne."Pomalu jsem se zvedla do sedu.Trošku jsem ztuhla,když jsem na něj pohlédla.Zjištění,že má nasobě pouze tepláky mě moc neuklidnilo.Musela jsem se pekelně hlídat,abych se mu dívala do očí a ne na jeho vypracovanou hruď.Můj výraz se určitě musel změnit,trošku jsem se napla,když se pomalými kroky přibližoval k posteli.Radši jsem odvrátila pohled a radši se podívala z okna.

"Nemůžeš spát?"Zeptal se po několika minutovém tichu,když se hrabal ve skříni.

"Ne...já jen,uh-nevím."Vykoktala jsem přes obrovský knedlík v krku.Nenacházela jsem se v situaci,kdy bych byla schopna sestavit srozumitelnou větu.

"Tady máš moje tričko na spaní.Budeš muset ještě chvíli vydržet bez oblečení,než pojedeme něco koupit,do té doby ti budu pučovat moje."

Nejradši bych mu vrazila facku,za to jeho chování,aby se konečně vzpamatoval a choval se jako normální Zayn,který je v jednom kuse nasraný.Neříkám,že mi to vadí,to vůbec,ale nevím co od něj mám čekat.Jsem z něj celá zmatená a nevím jak se mám chovat já k němu.

"J-jo.Děkuju."

Zašeptám a vydám se do koupelny.V koupelně se převléknu do Zaynova trička,pod kterým si nechám pouze své bílé kalhotky.Nevím,jestli to udělal naschvál,ale triko mi bylo lehce pod zadek.Je rozhodně kratší,než to co mi půjčil minule.Párktát jsem se nadechla,než jsem vyšla z koupelny zpět do postele.

Nervozita se mě zmocní okamžitě,když zjistím,že se náš milovaný Zayník rozhodl spát bez trička,jakoby toho nebylo málo,tepláky,které si na sobě nechal má proklatě nízko.Něco píše na mobilu.Potichu jsem docupitala k posteli,neustále si popotahujíc lem trička dolů.Opatrně jsem si lehla co nejvíc ke kraji.

"Stalo se něco?"Ozve se za mými zády a nepatrně se ošiju.

"Ne."Kuňknu stroze a na sucho polknu.Uslyším povzdechnutí a vzápětí se matrace za mnou prohne.Opatrně přehodí ruku přes můj pas a přitáhne k sobě.Srdce mi tačne pumpovat ostošet a já ze sebe nejsem schopna vydat ani hlásku,když přes tričko ucítím teplo jeho odhalené hrudě.Zatnu ruce v pěst,čímž se snažím vykompenzovat tu nervozitu,která mnou proudí.

"Uklidni se,nic ti nedělám."Jeho hlas mě polechtá na krku,kde má položenou hlavu.Svými dlaněmi mi rozevře ty mé a opět je přemístí na můj pas.

Po několika minutách mohu slyšet jeho pravidelné oddychování.S největší opatrností nadzvednu jeho ruku a položím ji na jeho bok.Vymaním se z jeho sevření a lehnu si na své původní místo.Trochu se zavrtí a já dostanu strach,že se probudí a zjistí,že u něj neležím.Nevím jestli jsem se v tu chvíli bála toho,že mě uhodí,nebo jestli si mě přivine zpátky.Zůstává ale pořád spát a mě se uleví.Po několika minutách usínám také.

»»»

Probouzím se lehce unavená.Zvednu se do sedu a unaveně si promnu oči.

"Dobré ráno."Na tváři mu pohrává úsměv.Do obličeje mu spadají jeho černé havraní vlasy,které má na končcích mokré.Nevím jestli mě chce provokovat,nebo je to jeho zvyk,ale opět má na sobě pouze černé jeansy,které má o ně
co níž,než by měl.Mezi tím se začne hrabat ve své skříni.

L A W L E S S  » z.m.Kde žijí příběhy. Začni objevovat