J-HOPE (RESTORAN)

328 51 8
                                    

Sen 23 yaşında çok güzel ve zeki bir kızdın. Çok ünlü bir restoranın sahibiydin. İşlerin çok güzel gidiyordu. Yine bir gün iştesin ve müdür odasında işlerini bitirip aşağıya iniyorsun. Etrafı gözetigin sırada şok olmuştun. Her taraf boştu.Hemen gorsanlardan birine "Neden burası böyle boş !?" . "6 saatliğine kiralandı." Sen şok olmuştun. 1 2 saat neysede 6 saatte ne . "Kim kiraladı!?" "Efendim BTS grubu kiraladı. Şimdi izninizle." Sen odana çekilip BTS denen bu grubu araştırmaya başladın. ( Çarpılcam Allah korusun.) Senin dikkatini çeken J-HOPE'tu. Sen onları araştırırken o kadar dalmıştın ki aradan 2 saat geçmişti. Saatine baktığında 17.00 olduğunu gördün. İş yerinde çok kaldığın için dolabında bir sürü kıyafetin vardı. En sevdiğin kombinini giyip aşağıya indin.

 En sevdiğin kombinini giyip aşağıya indin

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

( Çanta hariç)

Merdivenlerden aşağı inerken bile onu düşünüyordun. Yani J- HOPE 'u.
Mutfağa aşçının yanına gittin. Ve sana rağmen yapmasını istedin. Herhangi bir masaya oturdun. Arkan dönüktü. Canın sıkılmasın diye en yakın arkadaşın olan Dilara'yı aradın. "Alo"
"Efendim tatlım." "Ya canım çok sıkılıyor. Bir gelsene sohbet etsek . Kafe boş bir grup kiralamış." . " Tamam zaten son hastam kaldı. Onunda muayne edip gelirim."." Çabuk ol sana bol baharatlı ramen yaptırıyorum. " "Tamam hadi bye." Dilara ile telefonda konuştuğun için farkına varamamıştın. Tam arkanda BTS grubu oturmuş şaşkın şaşkın sana bakıyordu. Nedeni ise senin Türkçe konuşmandı. Sen " Bir sorun mu var beyler hizmeti mı beğenmediniz yoksa?" Rap MONSTER" Ha- hayır yok sadece nereli olduğunuzu sorabilir miyim. " " A- ah tabi ben türküm arkadaşımla konuşuyordum. " " Vay cidden çok hoş ilk defa Türk bir kız görüyorum. Çok güzelsiniz . "." Teşekkürler." Sen lafını bitirir bitirmez Dilara içeri girdi. Selamlaştık tan sonra oturdunuz. Siz yemeğinizi yerken bir yandan konuşuyorsunuz. Yine Türkçe konuşuyordunuz nedeni ise Türkçeyi unutmaktan korkuyordunuz. Sen Korece" ya artık böyle konuşmayalım arkadakiler bize bakıyor." " Tamam ama bir saatten beri arkadaki çocuk sana bakıyor. Galiba eniştemi buldum." " Yuh dilara nereden çıkardın. " " İyi tamam be o zaman bana inanmıyorsan dön arkana bak ." Sen onun dediği ne inanmayıp arkana baktın , ki bakmaz olaydın göz göze gelmiştiniz. Sen utanıp önüne döndün. Dilara sana gülerek " Bundan sonra bana inanacak mısın ?" Sen "Offf tamam be inandım ." Bir süre durduktan sonra saatine baktın . 23 tü. Siz hala oturuyordunuz . Sizin uykunuz gelmişti. Eve gitmek istiyordunuz. Ve hala onlar gitmemişti. Onların gelme sebebi J- HOPE 'un doğum günüydü. Sen de ne yapacağını bilemez oldun. Bütün çalışanların senin -git- emrini bekliyordu. Sen de " Artık gidebilirsiniz. " Dedin. Aralarında n biri " Efendim buraları kim toparlayacak ? "dedi. " Biz toplarız dimi Dilara bana yardımcı olur musun?" " Tabi . Arkadaşlar siz gidi artık." Herkes dağılmıştı. Sizde BTS'nin masasına gidip boş ve temizlenecek olan bardak , tabakları toplamaya başladınız. DİLARA bulaşıkları yıkarken sen de kurutuyordun. O kadar dalmıştın ki bıçağı onun ayağına düşürdün. Şu an Dilara yerde ve acı içinde kıvranıyordu. Dilara in çığlığına bütün BTS üyesi gelmişti. Onu hemen hastaneye götürdüler. Senin gelmeni istemediler . Yanına J-HOPE'u bıraktılar. Sen ağlarken Hope sana sarılarak "Ağlama o iyi olacak ." " Nasıl iyi olayım . O benim kardeşim gibi . Nasıl olduğunu bile anlamadım. " " Tamam sakin ol. " Sen daha fazla ağlayınca Hope sana bir bardak su getirdi. "Biraz su iç kendine gel." " Tamam ama lütfen onun yanına gidelim. " " Tamam biraz daha bekliyelim. Eğer gelmezlerse gideriz. " Tam 1 saat geçmişti. Sen uyuya kalmıştın. Hope un kollarında . Dilara hastaneden taburcu olmuştu. O günden sonra sürekli Hope' la görüştün. Sabahleyin uyandığında J-HOPE'tan sana mesaj geldiğini gördüm.
"Bugün konserimiz var . Gelmek ister misiniz. Sana ve Dilara için özel olarak yer ayarlattim?" Sen de ona geri döndün "Evet lütfen çok seviniriz teşekkür ederiz." " Rica ederim."
Senin konser için giydiğin kıyafet:

" Senin konser için giydiğin kıyafet:

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Konserde o kadar eğleniyordunuz ki

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Konserde o kadar eğleniyordunuz ki ... Hayatın da geçirdiğin en güzel gecelerden biriydi. Üyelerden en çok dikkatini çeken J-HOPE' tu. Sana çok havalı ve yakışıklı geliyordu. (Doğal hali😎) konser bitmişti. Sen onları tebrik etmek için dilosla birlikte BTS'nin odasına gittiniz . Dilara jimin ile konuşurken sende Hope la konuşuyordun. Hope "Adın buradan çıksak. Sana bir şey söylemek istiyorum. " " Tamam ben dilaraya haber vereyim çıkalım." Sen Dilara nin yanına gidip olanları anlattin . İkinizden de ses çıkmıyordu. Sen sessizliği bozarak " Bana söylemek istediğin şey ne?"
Hope biraz cesaret toplayarak" Adın sana bir şey itiraf etmek istiyorum." " Artık söylesen J-HOPE " SENİ SEVİYORUM ADIN." Sen şaşırmıştın böyle bir şey beklemiyordun. "Ne!?!?" " Beni sevmediğini biliyorum. Sadece bugün sana bunları söyleyip ayrılmak istiyorum. " " Ha- hayır biz ayrılamayız. " " Seni görmek istemiyorum. Beni sevmiyorsun.Seni görmek bana acı veriyor." Sana sinirden bir gülme geldi ve istemeyerek gülmek zorunda kaldın. Hope"Ne yapıyorsun . İnsanların duyguları ile dalga geçme ! Hiç hoş değil !?" Sen " Seni seviyorum umudum​."

Arkadaşlar oylarınızı bekliyorum iyi okumalar......🤗

BTS İLE HAYAL VE TEPKİ ZAMANIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin