JİN(part1)

293 22 2
                                    

Jin ile 5 yıldan beri evlisin. Bu sabah erken kalkıp hastaneye gitmek için hazırlandın. Sürekli başın dönüyor ve miden bulanıyordu. Hatta 5 aydan beri inat edip Jin e söylememiş ve hastaneye gitmemiştin. Ağrıların artınca dayanamadın ve doktora gitme kararı aldın. Bunu Jin e söylemeyi istemiyordun. Bu nedenle her şey netleştirdikten sonra söyleyecektin. Jin şirkete gittikten sonra çıktın.

Sıranı bekliyordun. İçeri geçip doktora şikayetini anlattın.

Şu an parkta oturmuş ağlıyordun. Bütün bu olanları Jin e nasıl anlatacakğını düşünüyordun. Aklına geldikçe ağlaman daha da şiddetli bir hal alıyordu. Çünkü kendinden bile çok sevdiğin adamdan ayrılacaktın. Bunları düşünürken telefonun çaldı. Arayan tabii ki Jin di. Telefonu açtın.

Jin
" (ADIN)?!! NEREDESİN SEN NEDEN MESAJLARIMI GÖRÜP NEDEN CEVAP VERMİYORSUN??!!!!  SENİ O KADAR ARADIM. NEDEN BAKMADIN HA!? CEVAP VER!?."

SEN
" Özür dilerim sevgilim, özür dilerim."

Dedin ve telefonu kapattın. Daha fazla zaman kalmadığını düşünerek evine gittin. Jin seni aramaya devam ediyordu. Ama sen cevap vermeden red ediyordun. Kapıyı açıp içeri geçtin. Ağlamaktan gözleri şişmiş, korkudan bedeni titriyen Jin ile karşılaştın.

Diğer üyelerde oradaydı. Eve girdiğin andan beri hiç biri ile temas kurmadan odana geçtin. Senin geldiğini fark eden üyeler ve Jin hemen odaya yani yanına geldiler. O arada  sen valizini hazırlıyordun. Seni gören Jin

Jin( ağlayarak)
" Neden valizini toparlıyorsun? Ne oldu da birden bire beni terk ediyorsun? KES HAZIRLANMAYI CEVAP VER BANA!!!"

SEN
" Bırak beni YETER ARTIK!!! Seni sevmiyorum. Bir daha karşıma çıkma.  Lütfen. Yarın​ eline boşanma belgeleri gelir. İmzala lütfen."

Jin senin dediğin sözlere sadece dinlemişti. Sen evden çıkıp en yakın arkadaşına gittin. Sen çıktıktan sonra Jin olanları kaldıramamış ve bayılmıştı. Namjoon onu ayıltmaya çalışırken Jungkook ta ambulansı arıyordu. Yolda giderken hala ağlıyordun. En sonunda arkadaşının evine vardın. Kapıyı açtığı an ona sarıldın. Oda korkmuş bir şekilde sana sarıldı. Seni içeri aldı. Siz içeride konuşurken ;

Arkadaşın
" ( Adın). Artık yatmalısın. Kalktığında ne olduğunu anlatırsın. Şu an hiç iyi değilsin. Biraz dinlen yoksa bayilacaksin. Ben hizmetliye dedim odan hazır. "

Sen
" Teşekkür ederim canım ( arkadaşının adı)"

Arkadaşın
" Rica ederim. Hem biz kardeşiz. Hadi yat."

JİN
--------------------------------------------
Gözlerimi açtığımda kendimi hastane odasında buldum. Kafam ağrıyordu. Yanımda üyeler beni endiseli Bir şekilde bekliyorlardı. Ne olduğunu anlamaya çalıştım. (Adın)'ın beni terk ettiğini hatırlayınca tekrar ağlamaya başladım. Benim ağlamamı duymuş olacak ki doktoru çağırdılar. Vücudumda sıcaklık hissettim. (Adın)'ın bana satıldığını zannederek kafamı kaldırdım. Sarılan kişinin J-HOPE olduğunu görünce daha kötü oldum. Benimle birlikte Hope ta ağlıyordu. Diğer üyeler de çok üzgündü. Doktor içeri girip bana

" İyi misin? Kendini nasıl hissediyorsun? "

Dedi. Ben cevap vermedim. Zaten doktorun yüzüne bakacak halim yoktu. Bana tekrar

" İyi hissetmiyorsan bir iğne yapalım.
Bayılmanın sebebi anı şok veya sinir krizi.  ( Adın) için özür dilerim. Üzgünüm ama ( Adın) a senden ayrılmasını ben istedim. Hem senin için hem de onun için çok daha iyi olacak."




Jin part2 gelecek ponçikler. Ama uzun sürer yazması çünkü sınavlar başladı.

BTS İLE HAYAL VE TEPKİ ZAMANIМесто, где живут истории. Откройте их для себя