JİMİN(PART3)

366 31 13
                                    

HATIRLATMA
__________________________

Oda sizin gülüşmeleriniz ile dolmuştu. Son 5 dk kalmıştı. JİMİN i geldiğinizden beri görmemiştin. Mesaj attın.  " Jimin neredesin? Seni hiç görmedim. İyi misin?"
Jimin " Evet iyiyim. Sadece EDEBİYAT tekrarı yapıyordum."
Sen" Yapma ama böyle." Jimin" bir şey demedim.  Biz çıkıyoruz. İyi şanslar." Sen " Sana da " .

Sizin lise 15- 14 gerideydi. Son 2 soru kalmıştı. Ve o soru sendeydi. Fizik sorusu idi. Bu derste hiç iyi değildin. Sorunun gelmesini bekledin. Soruyu çözmeye başladın. ( Fizik in neyini coz çözeceksen.) Jimin sana bakıp sırıtıyordu. Çünkü yapamayacağıni biliyordu. Sen ona inat yapmaya başladın. Zaman dolmuştu. Senin verdiğin cevap E idi. Zaten doğru cevap verdin. Bu sefer sen gülüyordun. Hem doğru cevap verdiğin için . Sıra Jimin deydi. Matematik sorusuydu. Ve bu konuda çok iyiydi. Sen tedirgin olmaya başladın. Sadece sen ve Jimin kalmıştı. ( Soruyu bilemeyen çıkıyor.)
Jimin doğru cevap verince durum 16-15 oldu. Eğer bu soruyu bilemezsen hem arkadaşların dan azar yiyecektin. Onların çenesini aylarca çekmek istemiyordun. Bu nedenle kafanı soruya yönelttin. Ve doğru cevap verdin.

Arkadaşlarınla kazanmanın zaferini kutluyordun. Yarışma biteli 2 saat oldu. Jimin seni soğuk bir tebrik edip yanından uzaklaşmıştı. Giderken de yanında bir kız vardı. Hemen kötü düşünmek istemedin. Yanlış bir anlaşılmadan ilişkini batırmak istemiyordun. Aklın Jimin de kalmıştı.
Arkadaşlarınla vedalaşıp eve gittin.
Kendini banyoya attın. Dış aldıktan sonra yatmaya çalıştın. Ama aklın Jimin ve o kızda olduğu için yatamadın. Sen bunları düşünürken telefonuna bilinmeyen numaradan mesaj geldi. " Sana tavsiye Jimin den ayrıl. Yoksa çok acı çekersin.". Sen
" Sen kimsin de böyle konuşuyorsun ve beni nereden tanıyorsun?"  Bilinmeyen numara " Bir dost" sen
" Yok sağol dost falan istemiyorum. Teşekkür ederim ve Jimin den ayrılmıyorum." Numara " Çok safsin. İzle de gör. "

İzlediğin videoya donup kaldın. Jimin bunu sana yapmazdı , yapamazdı. O seni aldatmazdı.  Çünkü o sana aşıktı.
Bir daha izledin. Belki fotomontaj dır diye ama değildi. Jimin seni aldatmıştı
Numara " Artık anladın mı neyin gerçek olup olmadığını. " Sen " Cok teşekkür ederim. Peki bana neden yardım ettin. ".  Numara " İnsanlara iyilik etmek benim hobim . " Sen " Sana tekrardan çok teşekkür ederim. Çok safmisim." Numara " Önemli değil"   dedi ve konuşmayı sonlandırdınız. Telefon rehberinden Jimin i buldun ve ona mesaj attın.
" BİTTİ. SANA YENİ SEVGİLİNLE MUTLULUKLAR DİLERİM. "  Dedin. Ve onu engelledin. Direk en yakın arkadaşın olan Nagihan i aradın ve evine gelmesini söyledin. O da 10 dk sonra senin evine gelmişti. Bütün olayları anlattın. Ve ağlamaya başladın. Nagihan bir yandan seni teselli ederken diğer yandan Jimin e sayıyordu. ( ALLAH'IM BENİ AFFET.)

Sabah uyandığında kendini yatağında buldun. Nagihan gece sen uyuya kalınca seni yatağına taşımıştı. ( Nagihan power)  Üstünü değiştirip salona geçtin. Salonda Nagihan, Jimin ve bir çocuk vardı. Sen " Jimin ne işin var senin burada. Ve sen kimsin ??"
Çocuk " Dün sana bu olanları mesaj atan kişiyim." Sen " Nagihan??"
Nagihan " Ya!! Bana öyle bakma. Ne yapayım. Senden özür dilemeye gelmiş.Ve üstüne üstlük bir de çocuğu dövüyorlardi. "  Sen " Ne dönüyorsunuz. Ha!! Her şeyi söyledi diye mı? "  Jimin " Evet. Zaten ben opmedim. Kız kendi geldi " sen şu an sinir küpü oldun. Dokunsalar kıyameti koparacaktın. Sen " ÇIKIN EVDEN HEMEN!!!"  JİMİN " Sakinleş tatlım. Hepsi Joon un suçu ben sana her şeyi anlatacaktım. " ( Sana her şey anlatan çocuk )   Nagihan " Daha ne anlatmayı planlıyordun. Joon sen kal ama Jimin sen DEFOL!!!"  Jimin " Offfff yeter be tamam yalan söyledim. Kızı kendi isteğimle öptüm. Oldu mu?" Sen dona kaldın. Joon " i-iyi m-misin?" Nagihan " Görmüyor musun değil işte. Sen de çık evden lütfen. "
Joon " Hayatta başarılar dilerim."
Nagihan " Ben de başarılar dilerim."

Yönetmen " KESTİK! İyi iş çıkardınız.
Mola verin şimdi." Sen " Tamam ." Dedin ve  Nagihan'in yanına gittin. Jimin ile Joon konuşuyordu. Sen " Ne konuşuyorsunuz hararetli bir şekilde"
Jimin " Böyle bir şeyin gerçekte nasıl olacağını konuşuyorduk. Ne tepki verirdin aşkım." Sen " Hmm aynısını yapardım. Ve bir daha Kore'ye gelmezdim. "  Jimin " Böyle bir şey hiç bir zaman olmayacak. SENİ SEVİYORUM." Sen  " BENDE SENİ SEVİYORUM."



Arkadaşlar köye gittiğim için atamadım. Ailem birden böyle bir karar verince atamadım. Özür dilerim. Daha dikkatli olmaya çalışırım. Keyifli okumalar. Sizi çok seviyorum...😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗

BTS İLE HAYAL VE TEPKİ ZAMANIWhere stories live. Discover now