RAP MONSTER

258 38 3
                                    

"(Adın) gidiyorsun. Beni sinir etme!!"
" İstemiyorum kardeşim zorla mı!!!?"
" Evet kardeşim zorla! Eğer o sınavdan düşük alırsan seni döverim!"
" Benim hayatım benim geleceğim!!!😠 Niye karışıyorsun?!?"
" Mal ne geleceği 21 yaşındasın! Gelmiş bana gelecek diyorsun. Eğer gitmezsen terlik yiyeceksin!!!😠 "

Ablan lafını bitirir bitirmez elini terliğine uzattı. Sen onun terlikleri den çok korkuyordun. Tam isabet vururdu. Sen " Tamam tamam gidiyorum. Terliği sakince yerine bırak!!" " Çabuk ol." Senin 2 gün sonra İngilizce sınavın vardı. Aslında İngiliz cen çok iyi ama sınavlarda heyecandan 98,99 alıyordun. Sen kombinini yapıp , hafif bir makyajla odan dan çıktın. Ablan" Aradım seni bekliyor. Vakit kaybetmeden çık . Ben de senin arkandan çıkarım. Hastane bugün çok doluymuş. 😒" " Tamam abla ben çıkıyorum. Bye" " Bye"

Sen her zaman ki gibi uzun yoldan gittin. Çünkü BTS'nin şarkılarını dinleyerek ilerliyordun.

Kapıyı çaldığında açan kişi jimin di .
" Merhaba ADIN hoş geldin. Geç Namjoon içerde ."
" Sana da merhaba Jimin siz nereye?"
" Ailelerimizin yanına gideceğiz 4 gün yokuz. Namjoon un ailesi yurt dışında olduğundan evde sadece o var. Neyse siz çalışın . Hadi bye" " Görüşürüz."

Sen içeri geçtin. Namjoon pratik odasında çalışıyordu. Sen Namjoon la 15 yıldan beri arkadaşsınız. Sen onun bitirmesini bekledin. Ona fark ettirmeden salona geçtin. Çanta nı yanına alıp içinden telefonunu çıkardın. Kulaklığını takıp müzik dinlemeye başladın. Sonra sıkıldın ve uzandın. Gözlerini kapatıp dogdugundan beri en çok ailenle değil Namjoon la vakit geçirdiğini fark ettin.

Sen anlamadan ona aşık olmuştun. Ama bu hayallerden vazgeçtin . Sen kim Namjoon kim . Onun seni sevmediğini biliyordun. Aranızda 2 yaş olmasına rağmen sana abi kardeş ilişkisi ile yaklaşıyordu. Sen bunları düşünürken yanında sana gülen bir Namjoon la karşılaştın. Sen " Ne zaman geldin?". " Sen uzandığından beri." " İnsan geldiğinde haber verir."
" Senin kendi kendinle konuştuğunu görünce rahatsız etmek istemedim. "
Sen paniğe kapıldın acaba senin dediklerini duymuş muydu? Utanarak" Dediklerimi duydun mu?"
" Hayır " rahatlatmıştın. " Hadi o zaman çalışalım.". " Duş alıp gelicem"
" Okey ". Çanta dan çalışacaklarını çıkardın. Ve onu beklemeye başladın...

Şu an tam tamına ara vermeden 3 saat çalıştınız. Rap MONSTER " Bence burada bitirelim?" " Aynen çok yoruldum zaten . Saat kaç ?" " 21.53"
" Ne o kadar olmuş mu!!! Ve ablam beni aramadı!?!? Bu baya garip🤔🤔
Ablamı arayayım." " Sen bilirsin"
( A- ablan) A " Alo adın ben bugün hastanede kalıcam. Sen Namjoon da kal . Ne olur ne olmaz." " Tamam ben de zaten anahtari evde unuttum.". "Tamam hadi bye". "Bye" Namjoon yanına kahvelerle gelmiştir. "Ne oldu?". " Ya ablamın işi varmış eve gitmeyecek mis . Ben de anahtarı evde unuttuğum için burada kalıyorum. "
" Buna sevindim" " Neden? ". " Evde tek kalmayı sevmiyorum." " İyi o zaman ." " En sevdiğin kahveyi yaptım sütlü ". " Thank you"

Siz geceye kadar konuştunuz. Saat 1.55 ti. Sen " Geç oldu yatalım" ( fesat anlamayın) " Suga dan da betersin."
" Yoruldum ama " " Korku filmi izleyelim." " Ya ben çok korkuyorum. Geceleri yatamıyorum". " Amaç ta o zaten . Korkma ben yanındayım."
" Hele gece bir yatamiyim. Elimden çekeceğin var...".

NAMJOON :::::
----------------------------
Aslında ADİN ' in ablası ile planlamıştık. Adın ablasını aradığında onu ben de kalması için bir şeyler söyleyecek ti. Ben de ona uygun bir zaman da açılacaktım. Hatta ona ders çalıştırırken tam söyleyecektim ki bana soru sormasiyla susmak zorunda kaldım. Ben onu 15 yıldır seviyorum . Arkadaşlığımız bozulmasın diye bir şey söyleyemiyordum. Başka kızlara bakmaya çalıştım fakat olmadı. Şimdi ise bilerek uyumaması için korku filmi açtım...

YAZAR::::
----------------------------
Namjoon filmi takarken sen de mısırları yapmış elinde içeceklerle solanda oturmuş filmin başlamasını bekliyorsun. Namjoon"Başlatıyorum."
" Ya!? Ben çok korkuyorum. "
" Daha açmadan mı?" " Evet çünkü olacakları biliyorum.". " Merak etme ben yanındayken korkma ". " Tamam ama korkarsam kapatırım." " Tamam"
Daha filim başlayalı 50 dk olmuştu. Şu ana kadar hiç bir şey yoktu. Ama önüne aniden cin çıkınca ( cin le ilgili bir espri yapardım ama beni dövmenizden korkuyorum.) Korkudan Namjoon a sarıldın. Kafan onun göğsünde idi. Namjoon a söyleniyor dun. " Şimdi seni dövsem iyidir . NAMJOON!!!". Senin anı sarılmana Namjoon da korkmuştu.
" Tamam kapatalım o zaman"
" Bence de!"

Siz filmi kapatmış yatıyordunuz. Sen Jin in odasında yatıyordun . Namjoon da kendi odasında. Fakat ilk defa onu bu kadar sinirli görmüştün. Kalbin açılmıştı. Acaba bana mı sinirlendi diye...

NAMJOON ::::
------------------------------
Yine ona onu sevdiğimi söyleyemedim. Nasıl yapacağım??

YAZAR::::
-----------------------
Sen odan da yatağında uzanmış. Namjoon u düşünüyordun. Uyumaya çalıştın. Ama uyuyamadın. Zaten cinler gerçekler ya sana musallat olursa ...? Sen pencereden bir gölge gördün. Korkudan çığlık attın. Senin bağırmanı duyan Namjoon büyük bir endişe ile odaya girdi " ADİN NE OLDU İYİ MİSİN!!!???" dedi . Onu görünce sarıldın. ( Yeter ben ne sarıldın.😒)
"Pencerede birisi vardı!!" Namjoon senin dediklerine gülmeye başladı.
" Senin gördüğün şey ( üzgünüm çok klişe ama aklıma gelmiyor.😔) Ağaçtı rüzgar dan sallandı. ". " Ben burada yatamam ya!?" " Tamam gel benimle yat." " Tamam "

Siz odaya geçerken​ ayağın takılıp Namjoon un üstüne düştün oda yatağa. Birbirinize çok yakindiniz. Birbirinizin kalp atışlarını bile duyuyordunuz. Sessizliği bozan Namjoon " Seni seviyorum ADİN "
" N- ne !?" " Bence üzerimden kalkta öyle konuşalım. " Sen utanarak kalktın. Ve " Namjoon ben seni sev-"
" Biliyorum beni sevmiyorsun. Ama ben seni 15 yıldan beri arkadaşligimiz bozulmasın diye bir şey söyleyemiyordum. Senden başkasına bakmayı denedim ama olmadı.Bana bir şans versen ?"
" Namjoon ben seni sev-". " Ya!? Adın lütfen bir sans ". " YA NAMJOON YETER ARTIK SÖZÜMU KESME !!! EGER SÖZÜMÜ KESMESEYDİN SENİ SEVDİĞİMİ SÖYLEYECEKTİM!!"
" Özür dilerim adın. N- ne sen beni seviyor musun !!!" " Jeton şimdi düştü sevgilim,😂😂". " Seni seviyorum meleğim". " Ben de seni seviyorum "
Birbirinize sarılarak uyudunuz...






🤗🤗🤗🤗🤗 İyi okumalar Arkadaşlar...

BTS İLE HAYAL VE TEPKİ ZAMANIWhere stories live. Discover now