JİN(PART3)

239 23 1
                                    

HATIRLATMA
----------------------------
Arkadaşın
" Tamam bye"

Abin
"Görüşürüz​"

SEN
------------------
Odadan çıktım. (Arkadaşının adı) salonda oturmuş ağlıyordu.

Sen
" Tamam bak iyi ki anlattın. Lütfen kendini üzme. Ben o kadar güzel şey yaşamışım. Ve hepsini lanet bir tümörden dolayı kaybettim. Lütfen ağlama. Ben her şeyi hatırlamaya çalışacağım. "

Arkadaşın
" Ama sen sorunca sürekli ben de söyleyeyim dedim. Belki hatırlar diye ama aksine çok üzdüm seni. Zaten daha yeni ameliyattan çıktın. Bunlar da seni etkiledi. "

Sen
" Tamam canım ya. Üzme kendini lütfen. Ben de hatırlamak için elimden geleni yapacağım. Bak hem o tümörden de kurtuldum. Buna sevinmen gerekmez mı?"

Arkadaşın
" Tamam canım"

Sen
" Sen abimle mı konuşuyordun?."

Arkadaşın
" Evet. Bu gece saat 3 te uçağa binip Kore ye gidiyoruz. Bir de onun gözetimi altında olacaksın. Hadi şimdi valizini hazırla yalım. "

Sen
" Ah teşekkür ederim tatlım ama artık turp gibiyim. Kendim hallederim. Hadi sen de kendinin kini hazırla. Kimin ki çabuk biterse ona yardım etsin. Okay?"

Arkadaşın
" Tamam"

YAZAR
-------------------
Sen odana geçtin. Arkadaşın ise kendi odasına. Aklında hala o yüzük ve ad vardı. "Jin...Jin" . Bu düşüncelerden kurutulup valizini hazırlamaya başladın.  İlk bitiren sendin. Arkadaşına yardım ettin. En son sizin giyinmeniz kalmıştı.

Arkadaşın
" Tamam canım. Teşekkür ederim. Şimdi üstümüzü giyinelim, yemeğimizi yiyip çıkarız. "

Sen
" Tamam"

Dedin. Ve odana geçtin. ( Ne oda arkadaş ) bütün işlerini bitirip aşağıya inecektin. Ama arkadaşın hazır olmadığı için onu beklemeye başladın. O sırada yatağına uzanıp yüzüğü ve telefonu eline aldın. Galeriyi açtın.

Karşına bir adamla senin fotoğraflarınız çıktı. Fotoğrafta birbirinize sarılıyordunuz. Değiştirip başka bir fotoğrafa baktığında ise sen gelinlik o ise damatlık giymiş nikah masasında "Evet" demek için beklediğiniz fotoğraf çıktı. Senin tekrar başın ağrımaya başladı.

" Acaba bu adam Jin mi? " Diye kendine sorduğunda önüne Jin in doğum gününde çekildiği fotoğraf geldi. Sen de " demek ki Jin bu ?"
Dedin.

Ama baş ağrın şiddetlenmeye başlayınca elindeki telefonu düşürdün. Ve sonrası karanlık...

Arkadaşın
" (Adın)! (Adın)! Hadi gidelim!!! "

Sen
" ... "

Arkadaşın
" ( Adın)!! Hadisene!!"

Sen
" ..."

Arkadaşın
" 2 saatten beri odasından çıkamadı. Ben bir bakayım."

Dedi ve seni baygın halde görünce
" (ADIN)!!!(ADIN)!!! HADİ AÇ GÖZLERİNİ LÜTFEN!!"

Sen uyanmayınca ambulansı aradı.

JİN
--------------
1 aydan beri görmedim. Acaba şu an ne yapıyor? İyi mı? Neden benden ayrıldı Bilmiyorum. O beni hala seviyor, hala bana aşık, ve hala bana değer veriyor. Peki neden ayrıldı? Neden? Şuna eminim ki (adın) kötü bir şey olmasa beni bırakmaz. Sırf beni üzmemek için ayrıldı. Ama neden? Niçin? Namjoon dan şüpheli ediyorum. İlk başlarda hiç bir şeyi umursamadı. Ama şimdi ise o da benim gibi (Adın) için endişeleniyor.
( Hani siz hafızayı kaybettiniz ya Namjoon un haberi yok onun için endiseli) kesin bir şey biliyor. (ADIN)'İn abisini de görmedim. Ama bana sürekli" iyi misin?" Mesajları atıyor. Durumunu kontrol ediyor. Ona kaç defa söyledim. " Ben iyiyim. Ama (Adın) iyi değil. O nerede? İyi mı? "
Diye ama bana sürekli " görüldü" atıp duruyor. Sonra da çevrimdışı oluyor. Kalbim çok acıyor. Bunu bana neden yaptın (adın)!!

BTS İLE HAYAL VE TEPKİ ZAMANIWhere stories live. Discover now