deel 28

2.1K 120 11
                                    

 Nou dan is hier snel een deeltje TangerTetouan  😉❤️❤️



Hij bleef me aan kijken en pakte mijn hand vast "vertel me dan hoe het zit" zei ik met een trillende stem. Na een diepe zucht begon hij "ik was laatst met jawad mee naar rotterdam hij moest wat van zijn moeder halen bij zijn tante, nadat we dat hadden gedaan gingen we even de stad in wat drinken" ik luisterde en ik keek naar zijn ogen en zijn mond hoe bewoog. Hoe hij een kuiltje in zijn wangen kreeg als hij zijn mond open deed. Het was echt schattig. Ik bleef m bewonderen en hij bleef praten "we liepen door de stad, en we zagen elkaar, het was heel ff alleen oogcontact zij bleef stil staan maar ik liep meteen door. Later zijn we wat gaan drinken en kreeg ik dit in mijn handen gedrukt" en laat dan het briefje zien. "nadat ik het had gelezen, stond ze opeens voor me, ik heb haar toen uitgelegd dat het niet kan en ik ook niet wil omdat ik met jou verder wil"en keek me toen diep aan in de ogen. "echt meer is er niet gebeurd vraag het jawad maar" "saffie als jij dat zegt dan zal het wel zo zijn, maar hoop echt dat je je aan je woord houd want ik ben er makkelijk in heel makkelijk" "ik ben een man van mijn woord"zegt hij en scheurt dan het papiertje. Dit is voor het eerst dat we weer is met elkaar hebben gepraat, ik vertrouwde het nog niet helemaal. Ik vertrouwde hem wel op een een of andere manier maar die samira zit me dwars. Ik laat het rusten en loop dan naar de keuken waar het eten ligt te koken. Snel leg ik het op tafel voor het koud word.

 Samir komt de keuken binnen en schuift aan "ziet er goed uit, zoals altijd"

Zwijgend aten we ons eten op zoals de afgelopen weken tenzij iemand kwam vaak waren mijn zusjes hier of zijn zusje of broertje ook kwam jawad vaak alleen dan werd er gepraat. En als laila hier was nou dan kwam niemand anders aan het woord die kakel kip.

"ben je naar school geweest vandaag?" vraagt hij onder het eten door "yep"

Ik wist niet wat ik moest zeggen, en zei dan dus ook niks voor ik weer onzin uitkraam zoals altijd.

Na het eten ruimde ik af en samir hielp me erbij. "zullen we een film kijken?" vroeg hij toen hij met zijn hoofd in de vaatwasser zat. "welke had je in gedachte?" "ehmmm harry potter???" "hahahahahha" "owke ehmmm finding nemo??" " hahaha kom op joh" "owke ehmm weet niet we zien wen in de videotheek".

Na het afwassen trokken we onze schoenen aan en liepen naar de videotheek die dicht bij was. Het was midden oktober en echt koud! Je moest ook helemaal bepakt naar buiten anders overleefde je het niet. Toen we eindelijk bij de videotheek aan kwamen gingen we ieder ons weg. Ik ging opzoek naar een leuke film. Na lang zoeken vond ik How to lose a bot in 10 days die film wil ik al zo lang zien. En ging toen opzoek naar  samir. "he kijk is"en hou dan de film omhoog "nee joh! Geen meisjes film!" "jawel jij mag dan daarna scar face kijken die kijken jullie toch allemaal?" "hahaha, saffie is goed dan zoek ik een film uit voor erna" na de film gehuurd te hebben liepen we de kou weer in. "ajooow wat is het koud!" riep ik uit "ajoh stel je niet aan"zegt hij als hij z'n borst uit steekt. Na 5 seconde zei hij "nee je hebt gelijk het is fucking koud!" "hahahahaha". hij kwam toen naast me lopen en sloeg zijn arm om me heen "nog koud?" ik knikte van niet want ik kreeg het echt warmer. Voor het eerst in weken dan we weer zo met elkaar omgingen ik hoop dat het alleen maar beter zal worden want mijn hart kan het niet aan. Als we weer terug zijn zegt samir "jij zorgt voor drinken ik voor de rest" ik moest om lachen "owke deal" ik loop naar de koelkast en haal er van alles uit en loop dan naar de woonkamer waar brahim al klaar zit met zijn chips koek en popcorn "zo jij hebt ook echt alles mee genomen" ik ging naast m zitten en strarte de film.

Ik zat echt helemaal in de film toen ik opeen een arm om heen voelde en samir dichter bij me was gaan zitten. Ik was er niet bewust van omdat ik helemaal in de film zat, en legde mijn hoofd zachtjes op zijn schouder en kruipte tegen hem aan.

Wat uit dwang begon werd liefdeWhere stories live. Discover now