deel 45

1.9K 115 12
                                    


POV.lina

ik zoek met mijn benen naar een lichaam dat eigelijk naast me hoort te liggen, maar voelde niks. open mijn ogen en draaide me om, leeg. ik zuchte ik had er eigelijk op gehoopt dat hij er nog zou liggen. teleurgesteld sla ik de dekens van me af en loop ik richting de bad kamer, neem een snelle douch want moet ook nog naar school.  Ik doe een box aan met het liedje jungle van broederliefde. als ik de keuken in loop zie ik een briefje op het aanrecht liggen, dansend pak ik het briefje op:

BEL ME ALS JE VRIJ BENT

LIEFS  SAMIR❤️

er verscheen een glimlach op mijn gezicht bij het lezen van het briefje, vouwde het briefje op en deed m in mijn broekzak.

"aaaaaah" wat is het koud, ik trek mijn sjaal strakker aan trek de deur achter me dicht, en loop de ijzige kou in.

als ik de hoek omloop zie ik de tram net we rijden"tfoe" en loop door naar de tramhalte. het leken wel uren wachten op die tram die maar niet kwam. opeens hoorde ik getoeter achter me, schonk er verder geen aandacht aan tot ik heel hard mijn naam hoorde " LINA!!" ik draaide me om en zag mo zwaaien vanuit zijn auto. ik stond op en liep naar zijn auto die hij achter de tram halte had geparkeerd. "koud he!" riep hij vanuit zijn auto "pff vertel me wat" ik gaf m een hand, die hij even vast hield. "stap in dan breng ik je" ik twijfelde "nou... ik weet niet" "he ik eet je heus niet op" zei hij toen hij mijn hand los liet. ik bewoog heen en weer om warm te blijven "doe nou niet eigenwijs en stap in" ik keek even om me heen en besloot toch maar om in te stappen. "ahhhh heerlijk" zei ik toen ik eindelijk zat in de warme auto. "ja en jij wou nog blijven wachten op de tram, bij deze ben ik je redder in nood" "zo kun je at wel noemen"zei ik toen ik mijn handen probeerde op te warmen. mo pakte mijn hand vast "niet doen" en trok mijn hand weg "sorry"en plaatste zijn hand weer op het stuur. ik dacht aan  Samir, en er verscheen een glimlach op mijn gezicht. het is zo vreemd maar ik k an niet wachten tot ik zijn lieve gezichtje weer zie.

ik keek ongeduldig op mijn horloge "owke hoe laat is het nu precies op de seconde na want de afgelope 10 minuten heb je wel 8 keer op je horloge gekeken" fluisterde assia. "haha trut" "nou?" vroeg ze nieuwsgierig. "ik moet zo ergens naar toe" zei ik toen ik weer op mijn horloge keek "aha en die ergens heet zeker toevallig geen Samir he?" zei ze met een wenkbrauw omhoog "misschien" en we begonnen te lachen. "gaat goed tussen jullie he?" ik schudde met mijn hoofd "nee beter, we zijn nog ver van goed. maar elhamdoulillah" ze knipoogde naar me. "eindelijk" de les was voorbij, samen met assia liep ik naar beneden. "hey ik zie jou morgen he wel komen!" riep ik toen ik de school uitliep. ongeduldig pakte ik mijn telefoon en belde  Samir op. "tuut, tuut" ikw as zo bezig met Samir dat ik niets doorhad van de kou. "tuut, tuut" hij nam maar niet op "dit is het ......."legde neer en belde opnieuw. "tuut, tuut" niks "tuut, tuut" toen ik zijn voicemail kreeg. legde ik neer, teleurgesteld doe ik mijn telefoon in mijn jaszak. nog geen 3 seconde later voel ik mijn telefoon trillen in mijn zak. snel trok ik m eruit "ja hallo" zei ik haastig "he, met semia" "ow" weer was ik teleurgesteld "nou lekker enthausiast" "ja sorry, hoe gaat het?" "goed met jou?" "goed beetje zenuwachtig" zei ze giegelend"maar he kom je vanavond bij me slapen?" "ehmmm... is goed maar dan moet ik wel even mijn spullen halen, dan kom ik naar jou toe" "is goed thank you, thalla" Beslemma" en hing op. deed mijn telefoonweg en liep naar de tram halte. gelukkig kwam de tram sneller dan vanochtend, ik stapte net de tram in toen ik mijn telefoon weer voelde "met  lina" "dag schatje" mijn hart maakte een sprongetje en er verscheen een glimlach op mijn gezicht "hey ik had je net gebeld maar je nam niet op" "ja ik zag het, maar ben je op school?" "zit nu in de tram" stap volgend halte uit ben in de buurt" "is goed" "tot zo". ik stond meteen op en liep naar de deur. ik stapte uit en keek om heen, in de hoop  Samir te zien. ik liep naar de stoep en wachte ongeduldig op  Samir. ik wiebelde een beetje heen en weer om warm te blijven. opeens rijd er een auto op me af met hoge snelheid, van de verte zag ik al dat het  Samir was. met mijn bevroren vingers open ik de deur en neem plaats in de auto. ik zucht "he", "haha, je neusje is helemaal rood" en hij begint te lachen. "nou!"en bedek mijn neus met mijn rode bevrore vingers "haha nee is echt schattig" en geeft me en kusje op mijn neus, en geeft dan gas en rijd weg. "he ik ga vanavond bij je moeder slapen" "aha, dus ik moet de avond alleen zien door te brengen" zei hij zielig "nou je hebt je kamer nog bij je ouders". "hmmm, ik denkt dat ik daar ook maar is ga slapen, was lang geleden"

Heeyyy schatjes sorry dat ik de laatste tijd geen deeltjes meer plaats echt ZOOVEEL omstandigheden eyemaa niet normaal😤 maarrrr elke keer als ik tijd heb ga ik insha allah proberen te plaatsen🙃 Maar vergeet aub niet te stemmen en laat tips achter in de reacties love you all❤️

Wat uit dwang begon werd liefdeOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz