(37)Siebenunddreißig

6.5K 546 172
                                    

Jungkook karşısında ki çocuğa şaşkınlıkla bakıyordu. "Taehyung ? S-senin burda ne işin var ?" Taehyung biraz düşündükten sonra cevap verdi.
"Yoongi hyung..hık..telefonumu elimden aldı..hık.. bende sana yazamadım..hık.." Jungkook başıyla onaylayıp karşısında ki genci dikkatle süzdü.

Neredeyse aynı boydaydılar ve Taehyung fotoğrafta göründüğünden daha güzeldi. "Fotoğrafta göründüğünden daha..hık.. sevimlisin Kookiee." Taehyung bunu kendisine yaklaşıp saçını karıştırarak söylediğinde yanaklarının kızarmasını karşı koyamadı.

"Hadi eve girelim orda daha rahat konuşursunuz." Bunu söyleyen kişi Jin'di. Hoseok ise hala korku dolu gözlerle Taehyung'u izliyordu.
Herkes apartmana tek tek girerken Taehyung arkadan kalıp en son girmeyi tercih etmişti.

Hoseok tam içeri geçecekti ki yanda kendisine bakan Taehyung'u görmesiyle bakışlarını kaçırıp kenara çekildi ve onun girmesini bekledi.
"Geç ...hık..lütfen." Taehyung ona eliyle kapıyı açık tuttuğunda Hoseok başını korkuyla salladı. "P-peki efendim.."

Taehyung kafası karışmış bir şekilde içeri girdiğinde asansöre binip eve çıktılar. Jungkook kapıyı açınca hepsi ayakkabını çıkarıp içeri girmişlerdi.

Jungkook Taehyung'un sırtında ki çantasını alıp kendi odasına koyduktan sonra tam odasından çıkmış kapısını kapatmıştı ki karşısında Taehyung'u gördü ellerini önünde birleştirmiş ayaklarına bakıyordu.

"Üzgünüm Kookie..hık.. sana haber vermeden geldim." Jungkook onun bu utangaç haline gülümseyip onu çenesinden tutup başını kaldırdı ve gözlerinin içine baktı.

"İyi ki de geldin.. sana ulaşamayınca o kadar korktum ki." Taehyung gülümseyip kendisine sarıldığında bu ani yakınlık yüzünden titredi ardından karşısında ki gencin kokusu yüzünden başının dönmesini boşverip ona sıkıca sarıldı.

"İyi ki..hık..gelmişim ..hık..o zaman.."

𝕊𝕚𝕘𝕒𝕣𝕒 𝔹𝕚𝕣𝕒𝕜𝕞𝕒 ℍ𝕒𝕥𝕥𝕚 - 𝕜𝕥𝕙+𝕛𝕛𝕜•ғɪɴᴀʟOù les histoires vivent. Découvrez maintenant