(47)Siebenundvierzig

5.5K 457 265
                                    

Jungkook şok olmuş bir şekilde Taehyung'un dudaklarından ayrıldığında karşısında hyung'unu gözlerini sımsıkı kapatmış bir şekilde bulmuştu. Taehyung Jungkook'un yokluğuyla titremeye başladığında Jungkook'u görmek için gözlerini araladı ama Jungkook onun gözlerini sonuna kadar açmasına izin vermeyip tekrar kendi dudaklarını büyüğünün kine yapıştırmıştı.

Taehyung tekrar gözlerini sımsıkı kaparken elleri Jungkook'un ellerini bulmuş ve güç alırcasına küçüğüne tutunmuştu.

Jungkook da Taehyung gibi şu an ilk öpücüğünü yaşarken ne yapması gerektiğini bilmez bir halde dudakları büyüğün dudaklarının üstünde öylece dikilmeye devam ediyordu.

Jungkook sonunda dayanamayarak biraz geri çekildi ve Taehyung'un alt dudağına minik bir öpücük kondurdu. Bu hareketten hoşlanırken kendini daha fazlasını isterken bulmuştu.

Bu yüzden Taehyung'un alt dudağını yavaşça ağzına alıp emmiş ve tekrar bırakıp aynı yere öpücük bırakmıştı.

Jungkook şu an Taehyung'a göre proföyonel hareketlerde bulunuyor büyüğünü hem dokunuşlarıyla hemde heyecandan zangır zangır titretiyordu.

Taehyung daha fazla put gibi kalmak istemediğinden Jungkook'un yaptığının aynısını yapmaya çalışıp küçüğünün üst dudağına küçük bir öpücük kondurmuş ve onun yaptığını yapıp ardından üst dudağı ağzına almıştı.

Taehyung'un öpücüğe verdiği karşılık ile birlikte öpücük masum bir öpücükten çıktığında Jungkook Taehyung'un ellerini bırakıp onu belinden tutmuş ve kendisine doğru çekmişti.

Taehyung ellerinin Jungkook'un elleriyle ayrılmasıyla birlikte ellerini küçüğünün omuzlarına atmış ve Jungkook'a doğru çekilen bedenini küçüğünün kontrolü altına bırakmıştı.

İki gençte bir birilerinin sıcaklığına kendilerini kaybederken salonda yankılanan Yoongi'nin sesiyle birlikte bir birilerinden hızla ayrıldılar.

Yoongi odasına doğru koşarken Namjoon onun ne yapmaya çalıştığını anlayıp Taehyung ve Jungkook'a seslendi.

"Taehyung çocuğu hemen burdan çıkar Yoongi beyzbol sopasını almaya gitti."

Taehyung hızla yerinden kalkarken Jungkook saf bakışlarını ikili arasında gezdiriyordu.

"Neden beyzbol sopasını almaya gitti ki ? Beyzbol mu oynayacağız?"

Namjoon karşısında ki gencin iyi düşünürlüğüne içten içe küfür ederken Yoongi'nin sesi oda da yankılandı. "Lanet olsun sopam nerde benim!?"

Taehyung Jungkook'un elini tutup dışarıya doğru sürüklerken Namjoon Yoongi'yi sakinleştirmek adına sopasını bir türlü bulamadığı için bağırarak küfreden gencin sesine doğru yaklaşmaya başladı. Ve tabi ki de ona Beyzbol sopasını sakladığını söylemeyecekti.

𝕊𝕚𝕘𝕒𝕣𝕒 𝔹𝕚𝕣𝕒𝕜𝕞𝕒 ℍ𝕒𝕥𝕥𝕚 - 𝕜𝕥𝕙+𝕛𝕛𝕜•ғɪɴᴀʟWhere stories live. Discover now