~Final~

5.2K 369 365
                                    

Not: Vay canına sonunda hikayem bitti. Bir hikayeye başlayıp da bitirmek gerçekten sabır ve istek işi. Tabi isteyip de yazamadığım zamanlar da olmadı değil, mesela ilham perilerimin kocaya kaçtıkları zamanlarda.😂 Neyse notu kısa kesicem çünkü ne zaman 'yazar notu' diye başlık atsam yazacak bir şey bulamıyorum. Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar isteyerek ve sabırla hikayemi sonuna kadar okuduğunuz ve bana bir sürü destek mesajı atarak yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için. 💜 hepinizi çok seviyorum ❤️❤️ Diğer hikayelerimin yeni bölümlerinde ve yeni paylaşacak olacağım hikayelerim de görüşmek üzere 🙋🏼‍♀️💕

 💜 hepinizi çok seviyorum ❤️❤️  Diğer hikayelerimin yeni bölümlerinde ve yeni paylaşacak olacağım hikayelerim de görüşmek üzere 🙋🏼‍♀️💕

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

❌ 💜 ❌
5 Yıl sonra

"Jungkook! Yeni aldığım pantolonumu bulamıyorum nerde ?"

Taehyung yatak odasından bağırdığında Jungkook salonda yerde oturmuş Overwatch oynamakla meşguldü. "Hangisinden bahsediyorsun hyung?"

Taehyung saçlarını karıştırıp ofladı ve ardından oturduğu kıyafetleri ile dolu olan yataktan kalktı. "Yeni aldığım işte!" İstediğini bulamamanın sonucunda dağıttıklarını tekrardan toplamaya başladı.

Jungkook oyunda ki karakterinin ölmesi ile sinirle saçlarını karıştırdı. Dün geceden sonra Overwatch oynamanın suyunu çıkarmıştı.

Nede olsa Taehyung'a yenilmişti hani şu; bilgisayar oyunları deyince aklına ilk Mario gelen sevdiğine. "Paslanıyor muyum acaba?" Kendi kendine fısıldayıp mutfağa doğru ilerlemeye başlarken yatak odalarından Taehyung'un yeni pantolonundan bahsettiğini işitti.

Hangi yeniden bahsediyordu ki ? Tanrı aşkına haftada en az iki kere alışverişe giden birisi için hangi pantolon yeni olabilirdi ?

"Senin bir sürü yeni pantolonun var hyung, hangisinden bahsediyorsun?"

"Taşlı yırtık kotumdan bahsediyorum Kookie. Hani senin şu ısrarla almamamı söylediğin(!)"

Jungkook kısa bir duraksama yaşadı. Evet o kotu yakinen tanıyordu ve ondan nefret ediyordu.

Nedeni ise basitti; Taehyung'un vücudunu tamamen sarıyor parlak buğday teni ise yırtık yerlerinden bir güneş gibi parlıyordu. Jungkook kıskanç biri değildi(!) Tamam, tamam en azından giyeceği kıyafete karışmıyordu, sonuçta Taehyung bol ve rahat giyinmeyi seven biriydi bu yüzden bu zamana kadar hiç böyle bir sorunla karşı karşıya kalmamıştı.

Taehyung çocuksuydu bir kere şirindi, ne ara bu kadar seksi olmuştu anlamıyordu.

Ama baştan kırmıştı yılanın boynunu Jungkook kaldırmıştı o pantolonu ortadan. Eğer dar giyinmek istiyorsa sevdiğinin yanında ' yalnızken ' istediği kadar giyinebilirdi.

"Bilmem nerede çıkarttıysan oradadır?"

"O zaman alışveriş merkezinde ki kabindedir ?! Çünkü Jungkook en son orda denedim ve sen aldığımdan beri o pantolonu giymeme engel oluyorsun!"

Jungkook suçlu olduğunu bildiğinden susmayı tercih etti ve gerginlikten dolayı kurumuş boğazını biraz da olsa rahatlatabilmek için mutfağı girdi, ama içerinin dağınıklığını gördükten sonra kapıda durmaya devam etti.

"Hyung!! Mutfağı temizlememişsin?"

Mutfak pislik içindeydi tavalar, tabaklar ve bardaklar bir biri içerisinde küf tutacak hale gelmişti. "Asıl ben değil senin temizlemen gerek Kook." Taehyung mutfağın açık kapısından kafasını içeriyi görebilmek için uzatırken konuştu. Jungkook ise onun söylediği şeye şok olmuş bir şekilde bakıyordu. "Hyung bu hafta sıra sende daha geçen hafta bendeydi sıra ! Bak hatta 'takvimde işaretlemiş oldukları tarihin yanındaki (T) harfini gösterdi' Not bile aldık hyung hiç oyun bozancılık yapma."

Taehyung kollarını göğsünün üstünde birleştirip Jungook'a baktı. "Asıl oyun bozancılık yapan sensin Kookie~" Jungkook mutfağa geldiğinden beri ilk defa kafasını çevirip Taehyung'a baktı .. Sadece baktı. Üstünde ki Junkook'un gömleği miydi? Altında kısa sıkı baksırlarından birinin oluğuna yemin edebilirdi, çünkü normalde baldırlarına kadar uzanan beyaz gömleği Taehyung kollarını göğsünde buluşturduğu için yukarıya çekilmiş ve kalçasını zar zor kapatıyordu. Jungkook arzu dolu bakışlarını Taehyung'un ince uzun bacaklarından alamazken Taehyung o sırada onun bakışlarını fark etmemiş olacaktı ki konuşmasına devam ediyordu.

"Dün gece benimle iddiaya giren sendin Jungkook. Oyunu kaybeden bir hafta bulaşıkları yıkayacaktı ve sende kaybettin bu yüzd- Hiiiiiii !! Jungkook indir beni ne yapıyorsun?"

Jungkook daha fazla dayanamayarak Taehyung'u konuşmasının ortasından belinden tutup omuzuna atmıştı. "Jungkook ne yapıyorsun diye sordum ? Hemen indir beni bak beline bir şey olacak!" Jungkook konuşmamaktansa emin adımlarla yatak odalarına girmeyi daha mantıklı buldu. Taehyung sırtını kıyafetleriyle dolu yatakta bulduğunda gözlerini kocaman açmış bacakları arasında ki çocuğa bakıyordu.

"J-Jungkook aklından bile geçirme yatak giysilerimle dolu-"

Jungkook Taehyung'un daha fazla konuşmasına izin vermeden altlarındaki yatak örtüsünü tuttuğu gibi yataktan aşağıya çekiştirdi, Taehyung ise bu sırada Jungkook'un altından çektiği çarşaf yüzünden bir o yana bir bu yana dönüyordu.

"Yah Jeon Jungkook! Giysilerimi yere atmakta ne demek hepsi toz oldu-"

"Seviş benimle Taehyung."

Jungkook'un arsız sesi Taehyung'un tüm bedenini kontrol altına almıştı bile.

İki gençte dudaklarını aynı anda buluşturup derin bir öpücüğü başlatırken, Jungkook ellerini sabırsızca büyüğünün yumuşak baldırlarında gezdiriyordu.

Taehyung, Jungkook'un saçlarını parmaklarına dolarken, Jungkook'un dudakları çoktan boynuna inmiş ve ısırıp emmeye başlamıştı bile.

Taehyung zevkten tam gözlerini kapatacakken aklına gelen şeyle kaşlarını çattı.

"Bulaşıkları sen yıkayacaksın."

Jungkook başını gömdüğü boyundan kaldırmadan ağzından boğuk bir "tamam" çıktı.

"Yere attığın kıyafetlerim de ellerinden öper o zaman."

Jungkook dayanamayarak başını Taehyung'un boynundan çıkardı ve onun bilmiş bir havayla kendine baktığını gördü.

"Tamam, başımın belası-"

"Bir de köpek istiyorum-"

"Tamam sen ne dersen tamam .. "

Taehyung tatlı bir kahkaha atıp, Jungkook'u üzerinden itti ve yanına düşmesini sağladı.

Jungkook huysuzca homurdandı. "Tamam dedim ya işte seviş artık benimle-"

Jungkook'un lafını kesen hareket Taehyung'un yumuşak kalçalarını sertleşmiş ekekliğinin üstünde hissetmesiyle oldu.

Jungkook anında ellerini yumuşak kalçaya atıp sıkarken, Taehyung bir yandan ona sürtünüyor bir yandan da boynuna ısırıklar bırakıyordu.

"Tanrım işte bu." Jungkook başını geriye atıp hırlarken, Taehyung onun kulağına doğru fısıldadı.

"Köpeğin adını ben koyarım ama-"

"Sikicem artık!"

Jungkook sinirle Taehyung'un poposuna tokat atarken, oda da Taehyung'un kıkırtıları Jungkook'un ise pes etmiş kahkahaları duyuluyordu.

~Son~

𝕊𝕚𝕘𝕒𝕣𝕒 𝔹𝕚𝕣𝕒𝕜𝕞𝕒 ℍ𝕒𝕥𝕥𝕚 - 𝕜𝕥𝕙+𝕛𝕛𝕜•ғɪɴᴀʟWhere stories live. Discover now