(46)Sechsundvierzig

5.5K 451 107
                                    

"Hyung?"

Jungkook yanında izledikleri transformers filmini dikatle izleyen büyüğüne seslendi. Taehyung gözlerini televizyondan ayırıp küçüğüne döndü.

"Merak ettiğim bir şey var hyung. Sigaraya nasıl başladığın ve beni nasıl bulduğun?"

Jungkook bunu hep merak etmiş ama sormak için bir türlü zaman bulamamıştı.

"Üniversiteye ilk başladığımda kötü bir arkadaş edindim tabi bunun pek farkında değildim. Onun sayesinde sigara kullanmaya başladım, ardından da Yoongi hyung ve Namjoon hyungla tanıştım onlardan da sigara içtiğimi sakladım çünkü onlar o tür şeylerden pek hoşlanmıyorlardı.

Arkadaşlığımız baya ilerledikten sonra da beni evlerine aldılar zaten taşındıktan kısa bir süre sonra da sigara içtiğimi öğrendiler ve bana bırakmam için yardım etmeye çalıştılar ama pek faydası olmadı çünkü hala bana sigarayı alıştıran kişiyle arkadaştım ve onunla olduğum her vakit içiyordum."

"Peki sonra ne oldu hyung?"

Taehyung Jungkook'un sorusu karşısında oturduğu yerde rahatsızca kımıldandı.

"Sonradan o kişinin kullandığı tek kötü şeyin sigara olmadığını öğrendik.."

Jungkook'un içini ister istemez bir korku kaplamıştı.

"Beni bir gün hep buluştuğumuz yerin aksine başka bir yere çağırmıştı ve saat bayağı bir geç olmuştu Yoongi hyung ve Namjoon hyung o kişiyi pek sevmedikleri gibi ona pek güvenmiyorlardı da bu yüzden onlara gideceğimi söylediğimde karşı koydular ama ben onları dinlemedim ve onun çağırdığı yere gittim. Gittiğim yer dört katlı bir apartmandı bende bu yüzden hiç bir şeyden şüphelenmemiştim ancak içeri girdiğimde bir tuhaflık olduğunu anladım. Her yer duman altı olduğu gibi kendinden geçmiş insanlarla doluydu bu yüzden korkup oradan hemen çıkmak istedim ama beni çağıran arkadaşıma da ayıp etmek istemiyordum bu yüzden içeri girdim.."

Taehyung olayları anlatırken sanki her şeyi tekrardan yaşıyormuş gibi hissediyor ve olabildiğince sakin bir şekilde anlatmaya çalışıyordu. Jungkook ise kendini çoktan bırakmıştı ve Taehyung olayları anlattıkça büyüğünün başına kötü bir şeyin gelmiş olma ihtimali yüzünden korkuyla birlikte gözleri sulanıyordu. Taehyung kendini biraz olsun toparlamayı başarıp anlatmaya devam etti.

"Tanımadığım bir kaç kişi ile birlikte masanın etrafında oturduk.. bir kaç dakikanın ardından masaya tuhaf biri gelip bir şeyler bıraktı. Masada ki bir kaç kişi önlerinde ki beyaz tozu burunlarından içeri çekerken bazıları ise kaşığın üzerinde erittikleri şeyin iğnenin içine koyup aşı yapar gibi kollarına batırıyorlardı. İster istemez gerilmiştim ve aralarında tek tanıdığım arkadaşımda tuhaf davranmaya başlamıştı. Sürekli gülüyor ve bana sarılmaya çalışıyordu, normalde ten temasından nefret ettiği için ona sarılabildiğime sevinmiştim. Sonra bana da kendisine yaptığı şeyden yapmak istedi ama ben korktuğum için istemedim ve karşı koydum ama buna sinirlenip arkadaşının hazırlamış olduğu şeyi sinirle koluma batırdı.. Hala nasıl ellerimin boşaldığını hatırlayabiliyorum.."

Jungkook büyüğünün gözlerinden akan yaşı sildiğinde, Taehyung ancak anlamıştı ağladığını. Jungkook büyüğünü belinden tutup kendine doğru çekmiş ve sıkıca sarılmıştı. Taehyung beline sarılan kolların sahibinden güç alırcasına anlatmaya devam etti.

"Gözlerim kapanmaya başlarken vücudumun olduğu yerden kaldırıldığını hissettim ve son gördüğüm şeyde Yoongi hyung'un endişe dolu yüzüydü. Uyandığımda hastanedeydim. Yoongi hyung ve Namjoon hyung da tam karşımda ki koltukta kıvrılmış uyuyorlardı. Onlara sonradan beni nasıl bulduklarını sorduğumda endişelenip beni takip ettiklerini öğrendim."

Jungkook başını sallayıp sordu. "Yoongi hyung'un neden üstüne bu kadar düştüğünü anladım sanırım."

"Neden ?"

"Çünkü çok safsın.. ve kalbin o kadar güzel ki herkesin seni kolayca kandıra bileceğinden korkuyor. "

Taehyung başını yere eğip konuştu. "Benim yaşımda ve bana çok benzeyen erkek kardeşi varmış ve başına çok kötü bir şey gelmiş ardından da kendini öldürmüş.. bu yüzden beni kardeşi olarak görüyor ve başıma bir şey gelmesinden dolayı çok korkuyor."

Jungkook üzüntüyle başını salladı ve Tahyung'a daha sıkı sarıldı.

"Hastanede ki halimden sonra Yoongi hyung çok yıkıldı bende ona sürpriz yapıp sigarayı bırakmaya karar verdim internete girip yardım alabileceğim yerlere bakmaya başladım teknolojiyle uzaktan yakından pek bir ilgim olmadığı için yanlış numaraya yani sana mesaj attım."

Taehyung hafif yaşlı gözlerini Jungkook'a çevirip gülümsedi. "İyi ki de yanlış numaraya mesaj atmışım."

Jungkook karşısında ki güzelliği buğulu gözlerle izlerken onu öpmemek için kendisiyle savaş veriyordu. Sonunda hangi tarafının kazandığını ancak dudaklarının altında ki yumuşak dudaklarla birlikte anlamıştı.

𝕊𝕚𝕘𝕒𝕣𝕒 𝔹𝕚𝕣𝕒𝕜𝕞𝕒 ℍ𝕒𝕥𝕥𝕚 - 𝕜𝕥𝕙+𝕛𝕛𝕜•ғɪɴᴀʟحيث تعيش القصص. اكتشف الآن