10

143 6 0
                                    

Shawn pov

Madison, ze is zo mooi. Carter heeft echt geluk met het nichtje. Ik zie Nash ook naar haar kijken. "Nash kan je mee komen." zeg ik. Hij knikt. "Wat moet je?" "Ik zag je wel naar Madison kijken." "Duss... wat wil ke daar mee zeggen?" "We doen een weddenschap, mee eens?" "Oke wat voor weddenschap?" Ik denk naa. "Wie met haar eerst verkering krijgt. Deal?" "Oke, deal." we schudden elkaars handen. Ik loop de kamer weer in.

Carter pov.

Nash en Shawn kijken de hele tijd naar Mad. Ik wil niet dat ze haar breken. "Nash kan je mee komen?" hoor ik Shawn zeggen. Nash knikt. Ik hoor wat ge mompel. Als ze haar breken zwaait er wat. Sirie ik ga ze dan ook zorgen dat zij dan ook pijn krijgen en veel.

Madison pov

Nash en Shawn  gaan weg.

Oké vreemd

Gedachtes nu weg wezen ik wil niet gek lijken.

Sorry i'm gone

Forever?

Noppe maybe kom ik later wel eens terug

Ugh.

Ik richt me weer op de groep. Nash en Shawn komen de kamer weer in. Shawn komt weer naast me zitten. En legt een hand op mijn boven been. Ik kijk om hoog en zie Nash jaloers kijken

Jaloers?!

Gedachtes wat zij ik nou weg nu!

hey ik zij dat ik wel eens terug kom, dus hier ben ik dan.

Ugh ik haat jou

Hou ook van jou hoor, nou by ik kijk nog wel een keer waneer ik langs kom.

"Guys kunnen we morgen avond niet uiteten met zn allen?" vraag ik. "Ja hoor is goed regel ik wel." hoor ik Nash zeggen. Shawn kijkt boos naar Nash. Ik Word ineens moe. Shawn zit als enige naast me en ik heb geen zin op naar boven te lopen. Ik zucht.

Why Me//Magcon\\(dutch)Where stories live. Discover now