32

47 3 0
                                    

Madison pov.

En daar staat heel Magcon.

"DAT WAS FACKING GEWELDIG" schreeuwt Hayes. "Waarom heb je het ons niet eerder laten horen?" vraagt Shawn. "Euuh ik weet ik niet, het is de eerste keer dat ik dit doe" zeg ik met een scheve lag. "Wacht jongens we hebben toch nog een nieuw Magcon lid nodig?" vraagt Matthew. "Nu je het zegt, ik bel Bart" zegt Nash. "Ho ho wacht, willen jullie me echt bij Magcon hebben?" vraag ik verbaast en voorzichtig aan Carter "Euh ja natuurlijk, waarom niet?" ik haal mijn schouders op. "Jongens even stil ik zet hem op de luidspreker" zegt Nash die ondertussen Bart aan het bellen was.
B: Bart     N: Nash

B: ja met Bart.
N: jo Bart met Nash, ik had dus een vraag. Hebben we nog een nieuw lid nodig?
B: Nieuw lid?
N: Ja voor Magcon.
B: Ja dat zou ik heel fijn vinden.
N: Oké ik heb hier dan een goed talent voor je.
B: Oe, wie is het?
N: Madison en ze kan echt heel goed zingen.
B: Ja als ze wilt mag ze wel bij Magcon.

Nash kijkt naar mij. Nou ja niet alleen Nash, maar de rest ook. "Madison wil je dat?" Ze zitten allemaal hoopvol te kijken naar mij. Ik knik ja.

N: ja ze wilt bij Magcon
B: oké dan is dat geregeld. Welkom bij Magcon, Madison.

Hij hangt op en iedereen juigd. Ik ben dus het nieuwe lid van Magcon.

Het is half tien. De deurbel gaat. "IK DOE NIET OPEN" schreeuwen Matt, Carter, Hayes, Nash, Cameron, Moghany, Shawn en Aaron. "Oké dan doe ik wel open." zeg ik met veel tegenzin. Ik zat net  zo lekker. Ik sta op van de stoel. "Dit is mijn stoel, dus er gaat wat gebeuren met je als je hier in gaat zitten." zeg ik dreigend. Ik weet al wat er gaat gebeuren. Niks. Ik laat ze gewoon bang zijn. Ik draai mij om en loop naar de deur, en doe de deur open. De twins. "Yo, Ethan, Grayson." "Yo Madison." ik ga opzij zodat ze naar binnen kunnen. Ik ga terug op de kamer en zie dat Shawn op MIJN stoel is gaan zitten. "HEY, had ik niet gezegd dat NIEMAND, ik herhaal NIEMAND, op MIJN, nog een keertje, MIJN, stoel mocht gaan zitten. En ik terwijl ik dat zeg loop ik dreigend op Shawn af. "Ja" komt er met een piep stemmetje uit zijn mond. Hij schraapt zijn keel. "Ja" zegt hij nu met zijn normale stem. "Opzouten uit MIJN stoel." en ik maak een beweging met mijn hoofd dat hij uit de stoel moet. Ik krijg een appje van Martijn. Ik ben in een groep gezet.

The cool kids👀💪
Martijn: jo, Mad, kom je vanavond chillen??
ik: Yes, geef mij drie minuten.
Onbekend 1: cool
Onbekend 2: Chill
Onbekend 3: Netflix
Onbekend 4: & Chill
Martijn : Ja jongens laat dat Chill maar weg, het word denk ik ook geen Netfilx.😑
Onbekend 5: ETEN!!
Ik: euhh ja willen jullie je naam ff zeggen, ik heb alleen die van Martijn.
Onbekend 1: Mirando
Onbekend 3: Luuk
Onbekend 5: Lars
Onbekend 4: Menno
Onbekend 6: Quin
Onbekend 2: Jesper

"He, Carter ik ben weg. Kom straks terug." "Waar ga je naar toe?" "De jongens." "Oké" ik doe mijn schoenen aan en ga het huis uit. Dit word een leuke avond met de jongens.

Hier komen even de jongens

Hier komen even de jongens

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
Why Me//Magcon\\(dutch)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora