23

79 4 0
                                    

Madison pov

Moet io dot wel doen? Ze zullen me weer breken. Alweer. Ik doe het gewoon. Maar ik denk dat ik alweet wat het antwoord is... Het was Bart zijn beslissing. Ja jho tuurlijk schuif maar op Bart. Ergens weet io het ook wel maar... Ik weet gewoon niet wat ik moet doen.

"Madison" hoor ik carter weer zeggen. Ik zucht. Ik adem in en uit. "Goed. Na de meet & Greet hier ik moet gaan." zeg ik zonder om te draaien en loop verder.

"Heeyy ben ik weer."zeg ik als ik er weer ben. "Waarom duurde het zo lang?" oke nu mietik bet wel vertellen. " "Oké Jas wat ik nu ga vertellen kan een... tja hoe zeg je dat.. Oké ik vertel het wel gewoon. Nou kijk" begin ik. Tien min later ben ik klaar. Tranen rollen over mijn wangen. "Ik wilde je het niet vertellen omdat je z'n fan van hun was." " heey ik ben niet boos, ik dacht al een beetje omdat jij ze al kende omdat elke keer als ik iet vertelde over hun trok je wit weg." "groepshug" zegt Mythe op eens en we belanden in een dikke groepshug. ik droog mijn tranen en we gaan verder met de show.

Mensen in het publiek mogen vragen stellen. Ik hoor opeens heel vaag "waarom is Madison bij jullie weg?" de jongens kijken elkaar aan ze weten niet of ze het moeten vertellen maar ik weet niet wat ik wilde horen. "Ze is zelf weggegaan en wilde terug naar Nederland." wowowowo wacht. Ik kijk mijn vriendinnen aan ze knikken. En ik storm het podium op en pak een microfoon. "Nou eigenlijk.." begin ik en het publiek begint te gillen. er onrstaat een glimlag op mijn gezicht. "Eigenlijk ben ik gedumpt. Door deze mensen hier." zeg io in de microfoon en geef hem aan Taylor. "Oja die ene afspraak hebt gaat niet meer door." zeg ik tegen Carter en storm het podium. Fijn lekker dit.

Why Me//Magcon\\(dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu