2.fejezet - A gyilkos története

210 10 5
                                    

Egy nap egy férfi jött ki egy sikátorból. Meglepett és ijedt arca volt. Bement az egyik házba. Elkezdett pakolni mindenféle ruhát, kaját és innivalót. Kijött, bezárta az ajtót és eldobta a kulcsot. Nem akarta többet látni annak a háznak a belsejét. Elakart felejteni miden olyan emléket, mely a családjára emlékeztette. Már nem volt senkije. Nem is akart a közelében senkit.
...

Pár óra múlva, már katonai egyenruhában állt a parancsnoka előtt. Talán a sok edzés, kiképzés és harc kiveri a fejéből a történteket. De ez csak felületesen sikerült. Olyan volt neki a katonaság, mint egy álarc...

Azóta pár év telt el. Mindent elfelejtett az a férfi. Egyik nap a parancsnokuk lép be a hálókörletükbe és így szólt:
- Katonák vi-gyázz!
- Igenis uram!
- Pihenj! - körbenézett a parancsnok, majd folytatta - Ma részt vesztek az első ellenséges csatátokban! Ajánlom, hogy jól teljesítsetek!
- Igen uram! - hangzott el a katonák szájából.

Annak a férfinak senki nem tudta a nevét, így csak Flippy-nek szólították. Mivel sokat pattogott mint a Flipper labda. Sietve elindultak a harcmezőre. Olyan fél óra múlva, minden tiszta vér volt, hullák és eldobott fegyverek mindenütt. Bomba robbantások és helikopterek zajától "remegett" a levegő.

Ez ment pár éven keresztül, amíg egyszer csak csönd lett. Az ellenséges csapat visszavonult. Nem sokkal utána Flippy-t leszerelték, mivel teljesítette a katonai szolgálatát. Újra járt közösségbe, vett magának egy új házat és új életet kezdett. Mindent elfelejtett a régi életéről. Elhatározta, hogy járni fogja az országokat és csak mesél, és mesél a gyerekeknek a távoli vidékekről. Egy ilyen napon Kansas-ben sétálgatott, amikor valami robbanás szerű hangot hallott. Nem ijedt meg, hanem inkább felélénkült. Fogott egy kést és 3 méter közelségében minden embert megölt. Flippy a katonaságnál megőrült. Minden olyan hang, tárgy vagy kép a háborúra emlékeztette. Annyira imádott ott lenni, hogy belé olvadt az ölés.

Egyik nap összeismerkedett egy férfival. Jó barátok lettek. Volt neki egy 18 éves lánya, Mary. Volt is nála egy kép. Flippy-nek nagyon megtetszett, és mivel sok pénze volt megkérte Mary kezét. Az apa nagyon örült, és meg is kapta azt...

És még csak most kezdődnek a bonyodalmak...

Köszönöm, hogy elolvastátok! Hamarosan jön a folytatás! Sietek majd vele!

A Horror sztorik készítője:egy sorozatgyilkos felkutatása ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu