5.fejezet - Lejárt az időd!

122 10 2
                                    

-Segíthetek? - nyújtotta a lány felé a kezét Flippy
-Azt megköszönöm - és megfogta a felé nyújtott jobbost. -Ha már így alakul akkor be is mutatkozom. Natalie vagyok.
-Szerbusz Natalie! Én Flippy vagyok. Ha már valaki ilyen csinosan kiöltözött meghívhatom egy vacsorára?
-Ööö... Hát.. Köszönöm, elfogadom a meghívást!

Flippy karon fogta a lányt és elvitte a közeli étterembe. Flippy beszélgetésük közben rájött arra, hogy Natalie mindig időpontokhoz köti magát. Egyik nap 6 órakor itt, másik nap 8 órakor itt... Miután megvacsoráztak Flippy haza kísérte Natalie-t. Meglepődve és egy kis örömmel nyugtázta, hogy szomszédok. Elköszönt tőle és elment lefeküdni. Következő nap korán kelt fel, hogy kitudja tervelni, hogy hogyan ölhetné meg Natalie-t. Írt egy rövidke üzenetet neki, hogy áthívná magához ebédelni. Be is dobta neki az ajtónál, és elindult vásárolni. Szemeteszsákokat, gumi kesztyűt, csavarhúzókat és egy zsebórát vett. Hazament szétszerelte a zsebórát, majd elkészítette gyorsan az ebédet. Valakitől régebben kapott altató port. Csengettek.

-Nyitom! Szia Natalie! Kerülj csak beljebb!
-Szia Flippy!! Köszönöm szépen! Mmmh.. Mi ez a finom illat? 
-Ááá.. Semmi különleges. 
-Még hogy semmi különleges?! Ez a kedvencem!!

Flippy sütött egy átlagos sült krumplit és hozzá sült csirkét. Még Natalie wc-n volt rászórta az álomport a kajájára. Ebéd után ahogy Natalie elindult a saját lakása felé, összeesett. Sikeresen elaludt.
-Na akkor indulhat is a szórakozás!! - vigyorodott el Flippy. 
Fogta az egyik legélesebb kését és a szája két szélénél belevágott az arcába. Miután ezzel készen lett fogta és kiszedte az egyik szemét. A zsebórának a számlapját a szemgolyójának a helyére rakta. Végzett is ezzel. Átvitte Natalie-t a saját lakásába és felírta a vérével a falra: Lejárt az időd! Natalie ekkor már halott volt.

Azóta is keresi Flippy-t,hogy visszaadja neki a kölcsönt. Ha este óra kattogást hallasz, akkor tudhatod, hogy lejárt az időd. Mert eljött érted Clockwork.

Sziasztok! Remélem, hogy jó lett ez a rész! Megpróbálok most egy kicsivel gyakrabban feltöltögetni a kövi fejezetet! Készül is a köviii. :D :)

A Horror sztorik készítője:egy sorozatgyilkos felkutatása ✔Where stories live. Discover now