7.fejezet - Flippy The Killer

120 5 0
                                    

Eljött a vacsoraidő. Flippy és Jeff a két jó cimbora egy asztalnál étkeztek. Teljesen különböztek egymástól, de mégis jól elvoltak együtt.
-Kedves utasaink! Ausztria állomás következik!
Miután megvacsoráztak visszamentek a kupéjukba és beszélgettek. Mindketten elálmosodtak és lefeküdtek aludni. Flippy csak tetette, hogy alszik. Amint hallotta Jeff szuszogását felkelt az ágyól. Elővette a kését és megfogta a párnáját. Odanyomta a párnát Jeff arcához. Jeff alig kaptt levegőt, míg végül megfulladt. Akkor aztán Flippy szépen mosolyt vágott az arcára, és otthagyta. Leült az ágyára, elővett egy tollat és elkezdett írni.

-Örvendek a szerencsének! Amíg maguk engem keresnek én tovább gyilkolok. Nem tudok leállni. A vérembe került ez az érzés. Ha meg akarnak engem találni akkor segítek egy dologban! Görögország felé utaztam, de közbe jött valami és sokkal hamarabb leszálltam. És ha az újságok írnak rólam akkor The Killer néven írjanak! Sok sikert!
Flippy összehajtotta a lapot és rárakta a hullára. 
-Túl könnyű volt téged megölni...
-Kedves  utasaink! Magyarország állomás következik!

Éjfél volt. Flippy gyorsan összepakolta a cuccát és amint megállt a vonat leszállt. Budapestre érkezett. 
-Végre! Egy új ország, egy új város és újabb áldozatok!!
El is indult így egymagában, hogy kivegyen magának egy házat. 

Jeff most már szellemként keresi Flippyt. Nagyon sok embert ölt meg és meg fog ölni, mire célba talál. A többi ember egy rémtörténetet írtak róla, ahol mindenki csak Jeff The Killer-ként ismeri.

Sziasztok! Bocsi, hogy ilyen rövid rész lett! A következőt megpróbálom hosszabbra!! Köszönöm az eddigi megtekintéseket, szavazatokat és kommenteket!! :) 

A Horror sztorik készítője:egy sorozatgyilkos felkutatása ✔Where stories live. Discover now