10. fejezet - A vég 2/1

81 5 0
                                    

Toby lakására nagyon hamar odaértek a tűzoltók, a mentők és még a rendőrök is. Gyorsan felszedelőzködtem, amikor egy levelet láttam az asztalon. Felvettem és megfordítottam. Nekem volt címezve. *Mit csináljak? Olvassam el most vagy ha elmenekültem? A rendőrök ittvannak a nyakamon, a lakás meg rám fog égni.* Döntöttem. Nem most hanem elmenekülésem után. De már késő volt. A rendőrök az ajtót próbálták feltörni. Elővettem a késem és vártam. *Meg kell küzdenem velük.* Hamarosan be is jutottak. Rámszegezték fegyverüket.
-Itt a rendőrség! Kérjük adja meg magát vagy kénytelenek leszünk erőszakhoz folyamodni!!
Ismerős volt a hang.
-Lám-lám. Surge, de rég hallottam a hangját!
-Már akkor tudtam. Mikor először beszéltünk. Túlzottan érdeklődő és gyanús volt. Miért azon a vonaton volt gyilkosság, ahol maga is utazott? Sejtésem be is igazolódott. Maga a gyilkos, hisz ittvan ön mögött Toby, immár holtan.
-Ügyes... Csak tudják. Nem leszek olyan hülye,hogy megadjam magam. Inkább.. Hogy is szokták ezt mondani?? Ezzel a dologgal kapcsolatban ellenvetéseim vannak.
Elmosolyodtam. Nem úgy, mint Ben-nél, kedvesen és szeretett teljesen, hanem azzal az igazi, beteg gyilkos mosollyal. Ráugrottam Surge-re, ami nehéz volt, hiszen jó magas férfi volt, és belevágtam az arcába. Kiszúrtam a szemeit, száját felvágtam és arca nagy részét levágtam. A rendőrök az elején nem fogtak vissza, a meglepetés ereje miatt. De viszont az egyikük résen volt. Belelőtt a térdembe, amitől összeestem. Kirúgták a kezemből a késem, kezem hátrabilincselték és gyorsan kivezettek onnan, mivel a tűz már óriásira megnőtt. Szóltak a tűzoltóknak, majd begyömöszöltek a kocsiba és elhajtottak. Én mindeközben csak nevettem. Hogy miért? Bizonyára elment az eszem. A gyilkosságok sorozata vette el? Vagy Ben halála? Nem tudhatom.

A Horror sztorik készítője:egy sorozatgyilkos felkutatása ✔Where stories live. Discover now