4.fejezet - Irány Franciaország!!

130 8 2
                                    

-Mit tettem? - kérdezte önmagától Flippy.

Összepakolt és elindult új életet kezdeni. Napokat utazott, mire Franciaország repülőterén kiszállt a repülőből. Útközben a Kansas-i újságot olvasta. Rátalált egy számára érdekes cikkre.

Újabb halott!!!

A Rendőrség megerősítette a tényt, hogy egy sorozatgyilkos járja az országokat! Minden ember vigyázzon, hogy kivel elegyedik szóba, mert szörnyen veszélyes ez az ember! Vajon bosszúból gyilkol? Vagy egy pszichopata állattal van dolgunk? Hamarosan kiderül, amint a rendőrségtől megtudjuk az újabban megrendezett Pénteki sajtótájékoztatón!

Flippy nagyon örült, hogy így elterjedt a híre. Látta maga előtt a sok rémült ember arcát. Az aggódó szülők arcát, ahogy a gyerekét próbálja megóvni mindenféle veszedelemtől. Sikertelenül.

Amint sikerült kivennie egy lakást, elment hogy vásároljon valami ételt magának. Amint a lakásához közeli plázában sétálgatott, valahonnan vérszagot érzett. Hirtelen eszébe ötlött egy szédületes gondolat: a fogaival akarta szétmarcangolni áldozatának a testét. Most először teljes mértékben rájött arra, hogy az ölés az ő élete, az ő művészete. Elkezdett magának újabb áldozatot keresni. Unatkozott. Amint gondolkodott következő ölési módszerén egy eléggé csinos lányba botlott. Szó szerint. Mindketten sikeresen elgáncsolták a másikat. Flippy gyorsan feltápászkodott és odament segíteni annak a lánynak.



Sajnálom, hogy ilyen rövid rész lett, de nem volt semmi ötletem! Hamarosan jön a folytatás! Megpróbálom minél hamarabb! Írjátok meg komiba, hogy ti melyik creepypasta-t vagy horror film szereplőt szeretnétek a sztoriban látni! :D

A Horror sztorik készítője:egy sorozatgyilkos felkutatása ✔Where stories live. Discover now