~Κεφάλαιο 3~

4.9K 426 144
                                    

Είναι μια από τις ελάχιστες στιγμές,που μπορώ να πω πως δεν έχω καθολου όρεξη να προσέξω τι λέει  η φιλόλογος μας,οπότε η κάθε κίνηση μου για να δείξω ότι συμμετέχω και ότι προσέχω αυτά που λέει και αποκαλεί ως σημαντικά η καθηγητρια γίνεται σχεδόν μηχανικά.

Ναι,όπως καταλάβατε δεν είμαι και στα καλύτερα μου τις Δευτέρες,ειδικά όταν είναι πρώτη ώρα στο σχολείο,καλή ώρα τώρα.

'Λοιπόν,παιδιά την επόμενη φορά που έχουμε μαζί γράφουμε διαγώνισμα σε όλες τις ενότητες που έχουμε διδαχτεί μέχρι στιγμής.'όλα τα παιδιά δυσανασχετησαν,αλλά εννοείται εμένα δεν με ενόχλησε αφού ήδη έχω βγάλει όλη την ύλη σε όλα τα μαθηματα για το τέλος από το καλοκαίρι με τα βιβλία τα αντίστοιχα του φροντιστηρίου.

Τώρα που το σκέφτομαι εννοιολογικά,τουλάχιστον,ειμαι πολύ κοντά στον μεταφορικό όρο φυτό.

Ο απαίσιος και δυνατός ήχος του κουδούνιου,που είναι λες και έρχεται το τέλος του κόσμου,ηχησε στα αυτιά μου και εγώ έβαλα τα δυνατά μου για να κάνω όσο πιο αργές κινήσεις,ώστε να βγω τελευταία από το τμήμα.

Για ακόμα μια φορά η κοινωνικότητα μου έχει βάλει στόχο της να με αποτελειώσει.

Με το που βγήκε και το τελευταίο άτομο από την αίθουσα,μαζί και η καθηγήτρια,άρπαξα τα ακουστικά και το κινητό μου και με κινήσεις ενός πράκτορα του FBI έφτασα στην πίσω αυλή.

Πριν προλάβω όμως να κάτσω στο παγκάκι μου,που όπως σας έχω ξαναπεί δικαιωματικα μου ανηκει και θα το ξαναπώ μέχρι να μείνει στην ιστορία.Τοτε και μόνο τότε θα μπορέσω να ηρεμήσω.

Κοίταξα λίγο καλύτερα και επιβεβαιωθηκα για το χειρότερο,ειναι ο μεγαλυτερος κινδυνος του σχολειου και μιλαει εξοργισμένος στο κινητό.

Ναι για αυτόν τον Χρήστο λέω.

Όσο και αν φοβάμαι αυτη την στιγμή,δεν μπορώ να σας κρύψω πόσο θέλω να ακούσω τι λέει.

Ετσι και εγώ κρυφτηκα πίσω από το τοιχακι που διαχωρίζει το μπροστινό με το πίσω μέρος του προαυλίου και άκουσα προσεκτικά αυτά που έλεγε.

'Ούτε που να το σκέφτεσαι μαλακά!Δεν υπάρχει περίπτωση αυτό που έκανες να περάσει έτσι!Θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια αν χρειαστεί και ξέρεις ότι είμαι ικανός.Αυριο στις 12 έξω απο το εργοστάσιο στις δεξαμενές.Θα σε περιμένω με τους δικούς μου μην τολμησεις και δεν έρθεις!'είπε και πέταξε με δύναμη το κινητό στον τοίχο όπου βρισκόμουν.

You Belong To Me Where stories live. Discover now