~Κεφάλαιο 7~

4K 370 205
                                    

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΜΕΤΆ ΌΛΟΙ!

ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Αυτααα😋😂

'Μην με ξυπνάς απ'τις έξι,πριν η μέρα αρχίσει να φέξει...'ώπα κάτσε για ξυπνητήρι το έβαλα αυτό,όχι για ήχο κλήσης.

Ωωω ναι,μόνο εγώ θα μπορούσα να μπερδεύω το ξυπνητήρι με τον ήχο κλησης.

Και αν δεν έχετε καταλάβει τόση ώρα τι λέω καλά κάνετε!Διότι ούτε εγώ καταλαβαίνω τι κανω τρεις ώρες μετά την επεισοδιακή συνάντηση που είχα με τον Χρήστο.

Ναι,καλώς ήρθατε στις έξυπνες σκέψεις μου για ακόμα μια φορά.

Πραγματικά όλο αυτό το συμβάν με έχει προβληματίσει και τρομάξει αρκετά.Εννοώ,στ'αλήθεια δεν περίμενα κάτι τέτοιο να συμβεί...

Αυτή την στιγμή είμαι κουλούριασμενη κάτω από το παπλωμα μου και υποτίθεται προσπαθώ να κοιμηθώ αλλά ειναι κατι ανέφικτο για τη συγκεκριμένη στιγμή.Και αυτό γιατί δεν μπορώ να ακόμα να κατανοήσω τι στο καλό έχει συμβεί τον τελευταίο καιρό στη ζωή μου.

Αυτό το άτομο έχει έρθει και έχει κάνει άνω κάτω την ψυχολογία μου και τον ξέρω υπερβολικά λογο μα μπορώ να πω πως είναι μεγάλος μπελάς.

Ο τρόπος που μου μιλάει,αλλά και ο τρόπος που φέρεται σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι σίγουρα κάπου μπλεγμένος άσχημα τον κάνουν από μακρυά να φωνάζει ΚΙΝΔΥΝΟΣ.

Επίσης,είναι και η εμφάνιση του που αν και είναι αντικειμενικά ωραίος,όλο το υπόλοιπο πακετο σε κάνει να τρέμεις και την σκια του.

Θα κάνω ένα μπάνιο μπας και χαλαρωσω.

Σηκώνομαι με αργά βήματα από το κρεβάτι,διότι δεν θέλω να κάνω φασαρία και προχωράω προς το μπάνιο ήσυχα,ήσυχα.Ειπαμε υπάρχει και η μαμά-ο τύπος που έχει παντού ματιά και αυτιά.

Ανοίγω την πόρτα και την κλείνω πάλι με αρκετη δύναμη θα έλεγα αφού έτριξε λες και γίνεται σεισμός.Μεχρι και ταρακιυνηθξκα ελαφρώς όταν την έσπρωχνε να κλείσει.

Τρομαζω με την αντανάκλαση μου όταν την βλεπω,και τα αφυδατωμενα χείλη μου κλέβουν την παράσταση οπότε θυμίζω στον εαυτό μου να βάλει κάποιο λιποζαν μετά.

Βγάζω τις χνουδωτες παντόφλες μου και τελος,αφαιρώ τα ρούχα μου και μπαίνω μέσα στην μπανιέρα.

Ανοίγω τη βρύση και την ρυθμίζω ώστε να τρέξει ζεστό νερό.Ο,τι καλύτερο μετά από μια τέτοια ημέρα.

You Belong To Me Where stories live. Discover now