¤6¤.

4K 236 2
                                    

Domov som prišla ani nie za desať minút, taká výhoda bývať v centre mesta ale do firmy mi to trvá pol hodinu.

Zložila som všetky Cameove veci a chvíľu ho pozorovala ako sa teší s nového škrabátka.

Prezliekla som sa do teplákov a namierila si to do knižnice, za ňou je tajná miestnosť dá sa do nej dostať iba pomocou hesla alebo mojich odtlačkov.

Sú tam všetký moje zbrane, všetky pekne čestne vystavené a pravidelne ich dopĺňam. Možno som tak trochu blázon kedže tam mám kúsky, ktoré nikdy nepoužijem je to ako s alkoholom viem oceniť ich kvalitu. 

Na stôl v strede miestnosti som hodila čiernu tašku a vylovila z nej pár kúskov. Ako napríklad malú vecičku na zisťovanie polohy, to mu pripevním na auto a do mobilu mu dám plošticu.

,,Do riti." ak mu chcem dať do mobilu plošticu to znamená že sa musím k nemu priblížiť tak aby som mala jeho mobil. ,,No super." To som nedomyslela.

Na začiatok to bude stačiť vrátila som tašku na miesto a vrátila sa do obývačky.

Plán začína, ak mám takúto akciu kľudne ma môžete považovať za psychopata pretože moja obývačka sa mení kuticu psychopata. Veľká pripínacia tabula, tabula kde sa dá písať a všade sú fotky.

Sledujem každý jeden krok dotyčného a všetko podstatné mám na tabuliach. Možno toto je dôvod že nemám kamošky.

Podľa toho čo som doteraz zistila najviac času trávi v kasíne alebo v striptíz klube kde sa poriadne odviaže- tam mu dám do mobilu plošticu.

A teraz ešte auto, môže sa zdať že to je ľahšie ale ani nie. Všade sú kamery alebo sa tam proste nedostanete. Takže tam musím ešte niečo zariadiť. Musím zavolať kapitánovi aby sa postaral o odtiahnutie auta a v policajných garážiach mu to tam pripevním. Dokonalé.

Keď všetko bude na svojich miestach zistím s kým si voláva alebo kde trávi najviac času. No nie je to fantastické takto ľahko vedieť o ľuďoch všetko?

Anjel smrti✔Where stories live. Discover now