¤11¤

3.5K 219 0
                                    

Vyšla som z paneláku aj so slnečnými okuliarmi pretože ani skoro po hodine si moje oči nevedeli zvyknúť na tak jasné slnko.  Mala som v pláne ísť autom ale obávala som sa ešte zbytkového alkoholu v mojej krvi a tak som to prešla pešo.

Oľutovala som rozhodnutie že som si dala tak pekelne vysoké lodičky ale keď mám budiť dojem dámy musím si aj niečo vytrpieť. Zastavila som pred policajnou stanicou a opatrne otvorila dvere a rozhliadla som sa okolo. 

Bolo tu už iba pár policajtov, ktorý nič neznamenali a tak som si to namierila rovno za kapitánom. Zaklopala a vstúpila som.

,,Sadni si Laura." povedal a ukázal na stoličku oproti nemu. Ľudia mi akosi často hovoria aby som si sadla.

,,Potrebujem od teba službu." sledovala som jeho neochotnú tvár ale to mohla vyriešiť iba jedna vec. Tak som ju vylovila z kabelky, plnú bielu obálku.

Na jeho tvári sa roztiahol spokojný úsmev. ,,Tak o čo ide?"

,,Odtiahnutie auta Eathana Browna." povedala som a on sa nahol k obálke aby si prerátal koľko za to dostane. Už sa mi normálne stalo že mi ju vrátil zo slovami že to bolo málo, môže byť rád že aspoň niečo dostane.

,,Kedy?"

,,Zajtra v noci." nebola by som schopná to urobiť ešte dnes veď stále ma bolí hlava.

,,Do našich garáži?"

,,Ano a na 10 minút ma tam pustíš." povedala som.

,,Ak to auto vybuchne alebo niečo podobné tak tieto naše stretnutia sa skončia." odmerane mi oznámil a ja som zdvihla ruky do obranného gesta.

,,Neboj sa nič také nechystám." a aj keby by som mu nedovalila len tak vycúvať. ,,Som rada že sme sa takto pekne dohodli ale už budem musieť odísť." skôr než som dohovorila tak už som stála pri dverách a snažila sa o to aby nestihol reagovať. Proste on sa veľmi rád rozpráva a ja som si neni istá či by som to v mojom stave zniesla bez toho aby som mu odstrelila hlavu.

Domov som si zavolala taxík, nebola by som schopná to prejsť domov týchto zatracených topánkach a v mojej hlave sa do detailu začal črtať zajtrajší plán. 

,,Počula ste, stala sa ďalšia vražda." vyrušil ma taxikár. To sa somnou chce každý rozprávať?

,,Nie a kto zomrel?" spýtala som.

,,Gabriel Wings a polícia si nevie rady." veď toho som zabila ja a po mne neostávajú dôkazy.

,,To je hrozné." povedala som a asi aj taxikár pochopil že nemám záujem o žiadnu ďalšiu konverzáciu.

Anjel smrti✔Where stories live. Discover now