¤21¤

2.9K 194 0
                                    

Na dráhe stálo päť aut vrátane môjho. Bola som jediná žena, ktorá závodila ale nevadilo mi to.

Do reproduktoru sa ozývali pravidlá, ktoré všetci poznajú. Ide iba o to aby to bolo čistá hra.

Zošľapovala som plynový pedál a motor vydával zvuk hladiaci na duši. Na veľkej tabuli sa odpočítavalo desať sekúnd do štartu.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Skončila som druhá a hádajte kto vyhral. Áno presne Eathan ale nevadí. Normálne by som už odišla ale dnes som nemohla, dnes je vhodný čas na to aby som dokončila moju prácu. On určite zostane na after party a tam sa nájde niečo na vydieranie. 

Nakoniec sa ani jemu nepodarilo vyhrať prvé miesto ale skončil druhý čo je celkom pekné. Párty sa konala na dráhe pod veľkým altánkom a takými tímy stanmi. 

Vonku už bola tma ale tu všetko osvetľovali reflektory. Stoly boli preplnené rôznym jedlom a pomedzi ne behali taký sympatický čašníci.

Stála som pri jednom zo stolov. Ano kde inde by Laura stála. Pila som svoju colu a sledovala ľudí na okolo. Eathan sa niekde stratil a vyzeral že nemieni robiť niečo zlé. 

,,Ahoj cica." započula som za svojim chrbtom. Aj keď som vedela komu hlas patrí nechcela som sa otočiť ešte stále bolo riziko žeby ma mohol spoznať. ,,Čo tu tak sama?" 

,,Nie som sama pozri koľko ľudí je naokolo." povedala som a roztiahla ruku.

,,Som Eathan a ty?" spýtal sa obišiel stôl takže bol priamo oproti mne.

,,Laura." prestavila som ale až potom mi došlo že ja som mu povedala svoje meno.

,,No čo aké bolo pozerať sa mi celé závody na zadok?" spýtal sa a medzitým ohlásil čašníka.

,,Videla som už aj krajšie."

,,Ten tvoj je krajší." a zas žmurkol on je ako tá klipkacia bábika.

,,Dáma si dá pohár šampanského. ,,Nie ja nepijem." skočila som mu do reči skôr než čašník odišiel.

,,Colu." ukázala som na prázdny pohár a čašník odišiel.

,,Ako to že nepiješ?" spýtal sa.

,,Nechutí mi to." 

,,Hovoríš že sa voláš Laura?" spýtal sa asi po päť minútovom tichu a ja som iba prikývla. ,,Ešte dávno som poznal dievča, volala sa tiež Laura ale ona bola ako oheň. Všade kde prišla bolo príjemne teplo ale keď sa nahnevala vedela aj popáliť." pochopila som že hovorí o mne a trochu ma aj zaujíma čo si o mne myslí.

,,A čo sa s ňou stalo?"

,,Odišla. Proste zbalila si kufre a zmizla, brat to skoro nezvládol chvíľu ju aj dokonca hľadal ale zbytočne." odmlčal sa akoby premýšľal. ,,Ale preč od tejto témy je to príliš depresívne." 


Anjel smrti✔Where stories live. Discover now